Alstroemeria vokse fra en pære?

December 6

Alstroemeria vokse fra en pære?

Alstroemeria eller Inca lily, er en flerårig plante kendt for dens prangende blomster. Planten vokser ikke fra en pære, som er en modificeret blad knop, der omslutter en embryonale blomst eller blomster. I stedet vokser alstroemeria fra kødfulde rødder, der kan plantes og løftede ligesom nogle pærer.

Karakteristika

Alstroemeria rødder producere til busket klumper, der kan nå 3 fødder i højde og bredde, med slanke stængler, lance-figurer blade og terminal klynger af rørformede, lilylike blomster. Blomst farve sortiment omfatter nuancer af orange, rød, pink, lilla og gul, undertiden prydet med kontrasterende "fregner."

Plantning rødder

I kolde vinter klimaer, kan alstroemeria plantes i krukker på samme måde, du vil plante løg. Den eneste forskel er, at før plantning du bør mound op jord midt i puljen og arrangere fingerlike planterødder i højen. Dække alstroemeria rødder med 6 inches af jord.

Løfte rødder

Som med nogle pærer, kan alstroemeria rødder løftes og gemt i kolde vinter klimaer og derefter genplantes i foråret. Pleje skal tages i grave alstroemeria rødder fra jorden eller gryder, da de er ekstremt skør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com