Alternativ hjem design

June 25

Uanset om du ønsker at "gå grøn" eller bare vil have noget helt anderledes fra resten af naboerne, er der en mangfoldighed af alternative boliger stilarter bygges nu. Disse alternative boliger stilarter der bygges for at passe til en lang række budgetter og behov i hele landet.

Bare Plain forskellige

For dem der leder efter et hus design med out-of-the-box kreativitet og ingen snazzy miljømæssige frynsegoder indstillingerne er kun begrænset af den kreativitet og dygtighed af arkitekten.

Nogle ideer, der er poppet op omfatter træ huse, glas huse og rumskib-lignende kuppel hjem. Moderne voksen træ huse er meget lig dem af din barndom. Forskellen er at de er meget større, ofte spredes over flere træstammer, og omfatter alle bekvemmeligheder af et traditionelt hjem.

Hvis du overvejer et hjem som dette er det vigtigt at gøre en masse forskning inden du vælger en arkitekt. Disse boliger er sjov og hvis det gøres rigtigt kan være smukke, også, men det kræver en masse hjerne magt til at sikre den strukturelle integritet af nogle ikke-traditionelle strukturer.

Grønne materialer

En af de største voksende trends er at bruge grønne eller genanvendte materialer til at bygge dit hjem. Bygherrer over hele verden udtænke måder at bygge boliger ved hjælp af bare om noget, der normalt ville blive fundet i en losseplads.

Nogle populære bygning materialer omfatter brugte dæk og andre genanvendt gummi, aluminiumsdåser og glasflasker, men mange arkitekter at sætte på deres tænkning kasketter og skabe one-of-a-kind genanvendt hjem. Arkitekt Keith Dewey fra Victoria, Canada bygget sit personlige hjem ud af brugte emballagegenstande, mens arkitekter i Australien har travlt med at bygge verdens første pap hjem.

Udover genbrugsmaterialer betragtes mange andre nye byggematerialer grøn på grund af visse egenskaber, de besidder. Hjem lavet udelukkende af beton, anses for eksempel grøn på grund af den ekstreme isolering, det konkrete tilbud.

Andre grønne alternativer

Et hjem behøver ikke at ligne det hører til i et museum for moderne kunst eller kom fra Venus til at indarbejde det design grønne alternativer. Mange grønne alternativer, såsom solenergi og vindenergi, og vandskel genanvendelse, kan integreres problemfrit i traditionelle hjem byggeri.

Vandskel genanvendelse indebærer fange regnvand, som derefter filtreres for anvendelse i hele hone. Dette vand er derefter pumpes til en plantageejer og bruges til at vande planter. Efter vanding planter det indsamles igen og anvendes endnu en gang som toilet vand før at blive skyllet en Septisk system.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com