Alternativ til affugtere

October 3

Alternativ til affugtere

Mange mennesker bruger affugtere til at slippe af med ekstra fugt i kældre og sommerhuse, der forårsager en muggen lugt og skaber mug og svampe problemer. Affugtere kommer med indbyggede problemer, herunder bekostning af køre dem og deres ineffektivitet i stoppe kilden af fugt. Overveje et par alternative løsning ideer til at slippe af med den overskydende fugt, og fugt i dit hjem.

Simpelt hjemmelavet luftfugter

Hvis du er bekymret over de ekstra udgifter til drift af en affugter til at slippe af med denne muggen fugt fra kælderen, bør en hjemmelavet luftfugter gøre tricket. I stedet for at skulle huske at købe nye filtre, prøve kører maskinen, betaler omkostningerne til energi og at holde denne luftfugter ren, denne løsning, hvis du ikke har noget imod lidt udfordring. Du har brug for to spande, vejsalt, hønsenet eller mesh og en stand som at aborre en spand, så at en spand kan sidde oven på hinanden. Bor et hul i en spand, så linje bunden med hønsenet. Brug handsker, fyld spanden med boret hul og hønsenet med vejsalt. Næste placere den anden spand under den og placere begge spande på standen. Vejsalt vil trække i enhver fugt i luften, der vil derefter dryppe ned i spanden nedenfor. Tømme det opsamlede vand en til to gange om dagen, så det fylder.

Produkt til luft Ventilation

Produkter der findes der befri dit hus for fugt og den deraf følgende dårlige luft. Et eksempel er den muggen kælder løsning fugtighed Ventilation System, som du installerer i din kælder eller i en crawlspace. Fordelene ved dette produkt eller et lignende program omfatte energi og omkostningseffektiv, i gennemsnit omkring $8 pr måned og kører stille og roligt. MBS har en penge-tilbage-garanti og en 10-års garanti. Dette ventilationssystem ekskluderer muggen, fugtig luft gennem en ventil, så det beskæftiger friskere, tørretumbler luft tørre ud fugt i din kælder, dermed genoprette den ønskede mængde af luftfugtighed. Dette alternativ til affugtere kan hjælpe med at forhindre dry rot i dine vægge, gulve og vinduer.

Ordentlig kælder og kælderen fugemasse

Affugtere er det sidste forsvar; at have én betyder, at du allerede har fugt i din kælder. Før befugteren skal du, tænke på at have din kælder forseglet før enhver fugt kommer og afregner der. Du kan have din kælder vandtæt, hvilket betyder, at der er en membran sætte på dine vægge, som stopper vand fra at komme ind gennem revner. Dette er en god mulighed for alle, der har dårlig dræning eller en høj vandspejlet. Der er også fugtig proofing, der bremser vandet fra kommer, men gør intet for foundation revner. Også, hvis du planlægger at bygge et hus, ser til at installere vandtæt systemer i din kælder til at sikre, at du aldrig behøver at købe en anden affugter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com