Alternativ til hvilestol stol

August 10

Alternativ til hvilestol stol

Mens intet er helt ligesom den traditionelle tilbagelænet stol, er der et par behagelige alternativer tilgængelig. Uanset om du bruger en indendørs chaise lounge eller en besvimelse sofa, disse lange stykker af møbler giver dig mulighed at sidde i en tilbagelænet stilling. Andre valgmuligheder omfatter en stol og en osmannisk eller en nul-tyngdekraft stol.

Besvimelse sofaen

Bruge en besvimelse sofaen som et alternativ til en tilbagelænet stol. Denne antikke møbler stykke har gjort et comeback i de seneste år og reproduktioner er tilgængelig i de fleste Møbelforretninger. Sofaen er lang og tynd, og blusser op med ryglæn i den ene ende. En besvimelse sofaen har ikke, men en måde at læne sig tilbage dine ben i en bøjet stilling den måde en hvilestol gør. Det kaldes en besvimelse sofa, fordi det er et stykke af møbler anvendes under den victorianske tidsalder for kvinder, når de ville føle sig svimmel.

Chaise Lounge

Læne sig tilbage på en chaiselong. Dette alternativ til den traditionelle hvilestol minder besvimelse sofaen, fordi begge disse stykker har et ryglæn i den ene ende. Men mens besvimelse sofaen tilbyder et fladt område for at ligge på, nogle chaiselonger er kontureret for at hæve dine knæ, ligesom den holdning, der tilbydes af en hvilestol stol. Dette stykke af møbler fylder så meget plads som en sofa ville selv; en tilbagelænet stol ville optage mindre plads.

Stol og skammel

Træk op en hyggelig polstret lænestol og skammel i stedet for en hvilestol. Denne møbler tager omkring så meget plads som hvilestol, men er mere alsidig, fordi osmanniske kan flyttes væk fra stol når den ikke er i brug, giver mere plads, hvis nødvendigt. Stol og skammel tillader du bo i en siddende stilling samtidig at lægge benene. Dette giver mulighed for en semi-tilbagelænet stilling, men ikke fuldt tilbagelænet ligesom i en hvilestol.

Nul-tyngdekraft stol

Sidde i en nul-tyngdekraft stol og du kan aldrig komme op. Del af den stol, du sidder på er i et fast, tilbagelænet stilling. Benene er let bøjet på knæene og ryggen er i en lidt tilbagelænet vinkel. Stolen er knyttet til en fond på to punkter og faste holdning du sidder i tillader dig at svinge frem og tilbage. Dette vil ikke ændre din position i stolen; bare holdning af stolen med dig i det. Den vinkel, du sidder i forbliver den samme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com