Alternativ til loft Fans

September 13

Alternativ til loft Fans

Loft fans kan være en energibesparende køle strategi, deres installation er dog ikke altid muligt. Uanset om du bor i en lejlighed, har meget lave lofter eller ikke har råd til en fan for alle rum i dit hjem, er der flere alternativer til loft fans.

Bærbare Fans

Bærbare fans kommer i mange formater, herunder boks fans, piedestal fans, tabel fans, tower fans og vinduet fans. De tilbyder mange fordele i forhold til loft fans. Ofte, bærbare fans er billigere at købe og kræver ikke meget elektricitet til at køre, især sammenlignet med et centralt køleanlæg. Fordi de er normalt let og nem at bevæge, kan du placere dem for at blæse mod en bestemt del af rummet eller flytte dem til en anden plads. Nogle af ferieboligerne har særlige karakteristika, herunder timere, fjernbetjeninger samt svingning kapaciteter.

Naturlig Ventilation

Stole på passiv køling strategier i stedet for at installere en ventilator i loftet. Åben modsatrettede windows til at oprette en cross-aktuelle brise i dit hjem. Ældre huse blev bygget med agterspejlet vinduer over døren. Da varmen stiger, tillader disse indvendige "windows" luft at cirkulere blandt værelser. Installere vindue nuancer til at blokere for direkte sollys, som kan opvarme et rum med adskillige grader. Høje træer og buske kan også hjælpe til at blokere sollyset og holde dit hjem køligere.

Andre ideer

Vælg en utraditionel loft-monteret fan. Mange producenter gør "loft huggers" at fastholde en stram profil til loftet. Disse arbejder især godt for rum med lavt til loftet. Undgå montering lamper og i stedet stole på omgivende lys fra lamper eller vægarmaturer. Et andet produkt til at overveje, er en DiskFan (Se afsnittet ressource). I modsætning til en propel fan, disse kompakte enheder er mindre end den gennemsnitlige lampen og cirkulere luft i hele lokalet uden at skabe et udkast.

Selv om ikke en budget-venlige eller øko-bevidste indstilling, kan du stole på din central varme og air system eller vinduet klimaanlæg for at afkøle dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com