Alternativ til Refinishing trægulve

January 31

Ældre huse har ofte trægulve. Efter tiden hårdttræ skal gulve være refinished. Lakering trægulve gulve er ikke altid en mulighed på grund af budgetmæssige eller tid begrænsninger. Lakering trægulve kræver en masse tid for efterbehandling tørre uden at blive betrådt. Dampe fra efterbehandling gulvene er giftige og bør ikke indåndes. Der er mange alternativer til refinishing trægulve, der vil give smukke resultater.

Tæppe

Tæppe er et let alternativ til refinishing trægulve. Gulvtæppet vil dække eventuelle pletter eller skrammer på de nuværende gulve. Det kan være installeret oven på de eksisterende løvtræ med meget lidt forberedelse. Gulvtæpper kommer i mange forskellige farver og teksturer at vælge imellem. Berber tæppe er et dejligt alternativ til et trægulv for dens holdbarhed.

Maling

Trægulve kan også males med gulv maling. Først skal du prep gulvet ved slibning ud den oprindelige finish. Fjerne savsmuld fra gulvet og derefter tørres af med en fugtig tæppe til at fjerne eventuelle rester. Male gulvet med en primer. Efter primeren er tørret malingen gulvet med gulv maling. Du bliver nødt til at forsegle gulvet med en klar finish, når malingen er tørret. Maling vil frigive mindre dampe end lakering et trægulv, der kræver mindre tid ud af huset, mens malingen tørring.

Flise

Et mere holdbart alternativ er keramiske fliser. Flise er fantastisk til områder som en spisestue eller køkken hvor maden er til stede. Pleje med keramiske fliser er minimal og det kan rengøres nemt. Når du vælger en flise er injektionsmørtel farve vigtig. En lys injektionsmørtel farve kan plette. Vælge en neutral farve, der supplerer den flise farve. Fliser kan lægges på gulvet uden at fjerne hårdttræ gulvbelægning. Gulvet skal være prepped ved at skrue cement board på gulvet, derefter fliser på toppen af cement board.

Overvejelser

Når der træffes beslutning om en alternativ for at afslutte din hårdttræ overveje placeringen af rummet og dets formål. Et værelse, der har høj trafik vil drage fordel af holdbar gulvbelægning flise eller maling. Hvis der er børn eller kæledyr, skal du overveje et gulv, der er let at rengøre. Tæppe kan være et godt valg selv med børn eller kæledyr, fordi det er blødt. Der er pletten-frastødende behandlinger for tæpper, der vil hjælpe med at holde tæppet ren. Hvis du bor i et køligt klima overveje at lægge tæpper på et gulv uden tæppe. Dette vil holde rummet varmere og også give dig en blød gulvets overflade. Gulvet tæpper giver dig fleksibilitet, fordi de er lette at udskifte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com