Alternativ varme kilder til boliger

June 11

Den seneste energikrise har sendt mange mennesker på udkig efter alternative metoder til opvarmning deres hjem. Mange af de alternative metoder, vi har har nu været tilgængelig i århundreder; andre er nyere. De fleste af dem kan drastisk at reducere din energiregning. Selvom der kan være en initialinvestering at installere alternativ varme system, kan du generelt forrente omkostningerne inden for 2 til 10 år.

Typer

Typer af alternativ boligopvarmning metoder omfatter geotermiske, sol, træ brændende og olie brænde ovne. Disse metoder kan bruge fornyelige ressourcer såsom varme fra jorden, energi fra solen, hurtigt voksende og bæredygtigt høstes træ eller affald fra vegetabilsk olie til at producere varme. Men træ brændende ovne er de mest tilbøjelige til at forårsage skader på miljøet, nedbryder vores skove, udsender forurening og forårsager utilsigtede brande. Mens nogle ovne kan bruge olie og biodiesel til at skabe varme, vil de også skabe emissioner. Geotermisk energi og solenergi varmen er ikke kun bedre for vores planet, de er også mere omkostningseffektiv. Der er to typer af solceller: passive og aktive.

Funktion

Geotermisk energi bruger varme genereret af henfald af radioaktive isotoper, som er gemt i jordskorpen. Solenergi kan bruges i en række forskellige måder. Det kan bruges til at opvarme vand eller olie, som kan derefter oprette damp til power elektriske turbiner. Det kan varme et rum direkte inden for en bolig gennem en passiv solvarme system. Aktive solenergi kan også blive fanget ved hjælp af silicium solceller producerer el. Træ varme bruges primært af folk, der bor i landdistrikterne, hvor gratis træ er rigelige. Biobrændstof, kan såsom genbrugt vegetabilsk olie, brændes i olie-brænder ovne til at producere billig, vedvarende varme.

Fordele

Ved hjælp af alternative kilder af varme i vores boliger kan bidrage til at løse energikrisen. De kan reducere CO2-emissionerne og spare ressourcer. Nogle lande, stater og provinser har skattemæssige incitamenter til at tilskynde folk til at installere alternative energisystemer. Alternativ varmesystemer kan også producere store besparelser på lang sigt. Nogle mennesker rapport, at deres varmeregning har været alle, men elimineret ved hjælp af alternative kilder af varme.

Effekter

Der er flere faktorer, du skal overveje for at afgøre om alternative opvarmning er ret til dit hjem. For eksempel, før du installerer en sol fotovoltaisk system, skal du vide, hvor mange timer i direkte solskin pr. dag dit hjem modtager. Hvis du ikke får nok sol til at gøre systemet økonomisk muligt, overveje at få en passiv sol retrofit i stedet. Når du installerer en geotermisk system, skal du overveje typen af jord og sten i dit område, og hvorvidt grundvand er tilgængeligt. Når du bruger biobrændstof, skal du bestemme, om der findes en kilde til olie. Olien skal normalt kombineres med lud og alkohol for at blive forbrændt til at producere varme.

Overvejelser

Alternativ varme kilder har ofte en meget høj up-front omkostninger. Det kan være svært at tjene tilbage denne investering. Der er virksomheder som Green Mountain Energy, der leverer vedvarende energi til et månedligt gebyr, der er sammenlignelig med almindelig elektrisk service. Hvis dit område elektriske service ikke er reguleret af din lokale regering, kan du muligvis modtage disse vedvarende energi services.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com