Alternativ varme & køling

July 14

Alternativ varme & køling

Med de stigende udgifter til at opvarme og afkøle dit hjem, kan du tænke et skift til en alternativ energikilde, især som vinter eller sommer ruller rundt. Ironisk nok, samfundet har typisk anvendt vedvarende energi siden begyndelsen af tid; fossile brændstoffer er et nyt fænomen. Før du skifter til alternative opvarmning og afkøling, kan du blot ønsker at overveje en backup energiplan.

Identifikation

Alternativ opvarmning og afkøling virkelig refererer til en vedvarende og ren alternativ til at bruge fossile brændstoffer-baserede energi. Nuværende energikilder er hovedsagelig baseret på kul, olie og naturgas. Ikke alene er disse ikkefornybare kilder af energi til opvarmning og afkøling, de også forurene miljøet, ifølge US Energy Information administrations hjemmeside (amerikanske VVM).

Misforståelser

Selv om den globale drive at finde en pålidelig kilde for alternativ opvarmning og køling er en varm og nuværende tendens, har folk brugt vedvarende alternativ energi for de fleste af menneskehedens eksistens, ifølge den amerikanske VVM. Før den industrielle revolution leveret omkring 150 år siden, biomasse fra træ omkring 90 procent af alle vores brændstof.

Betydning

Alternativ opvarmning og afkøling eksisterer i dag, men har ikke stor popularitet. Ifølge VVM statistikker, blev 7.3 quadrillion britiske termiske enheder af vedvarende energi brugt i 2008. Dog, dette kun svarer til 7 procent af den samlede amerikanske energi behov. De fleste alternative energi går til elektricitet, hvoraf 9 procent kommer fra vedvarende energikilder. Alternativ energi har historisk set været dyrere at fossile brændstoffer. Opvarmning og afkøling omfatter 43 procent af de gennemsnitlige samlede elregning, ifølge Department of Energy.

Typer

Alternativ opvarmning og afkøling kan udføres ved hjælp af biomasse, geotermisk energi, vandkraft, solenergi og vindenergi. Dog er kun biomasse, sol og vind muligt for den gennemsnitlige hjem. Geotermisk bruger varmen fra Jordens skorpe, og vandkraft bruger strømmen af vand for at gøre en turbine. Biomasse refererer til biologiske opvarmning metoder såsom træ eller pellet pejse. Solar er fremstillet af paneler, der udnytte sollys. Vind bruger turbinerne vendte med magt for at flytte luft.

Fordele/ulemper

Alternativ opvarmning og afkøling metoder har tendens til at udlede meget mindre forurenende end brugen af fossile brændstoffer, ifølge VVM-Redegørelsen. Mindre forurening reducerer skaden at global opvarmning kan have på miljøet og offentligheden sundhed. På den anden side, kan alternative energikilder ikke altid være der hvor jer savn sig. Solenergi er faldet med overskyede dage og mindre blæsende dage producere lille vindmølle strøm.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com