Alternative anvendelser af store billeder

April 24

Alternative anvendelser af store billeder

Folk bruger typisk billedrammer for at pryde kanterne af et foto eller et maleri, der hænger på en væg. Omdanne store billedrammer til en række andre nyttige elementer såsom bakker, bestyrelser og kunstinstallationer med lidt indsats og nogle ekstra materialer. Projektet afhænger form, størrelse og materiale af rammen, som de kommer i mange former.

Serveringsbakke

Udnytte en stor billedramme som en prydplante serveringsbakke ved håndspålæggelsen ryggen i stedet for at hænge det på en væg. Udføre denne idé med to indstillinger. Én metode er at fjerne pap og glas fra rammen og vedhæfte træ finer med lim eller små negle til at oprette den bakke base. Ellers skal placere en fancy stof eller papir mellem pap og glas på bakken hen til forøge dens æstetiske værdi og bruge glas som den bakke base.

Nøgle og Mail Station

Det er nyttigt at have en bestemt plet nær foran døren til dit hus til at placere nøglerne, mail og andre nipsgenstande. Brug en stor billedramme som en nøgle og mail "station" ved at fjerne pappet og glasset og erstatte dem med en rulle af kork. Skrue i kroge eller vedlægge små kasser for at holde nøgler eller organisere mail når du har naglet eller Limes kork til rammen. Desuden efterlade et par tommelfinger stifter om bord til at knytte diverse elementer som noter til familiemedlemmer eller kuponer.

Hovedgærde

Vedhæfte en billedramme på væggen direkte over hovedet af sengen til en moderne twist til en dekorativ hovedgærde. For et minimalistisk look, skal du knytte ramme uden underlag, så væggen viser via formular. Ellers placere illustrationen inden for rammen, der supplerer ordningen sengetæppe og værelse. Find en ramme, der spænder over samme bredde som madrassen. Eller hænge flere lodrette rammer ved siden af hinanden og line dem op med en bredde af sengen.

Indramning usandsynligt objekter

Ramme usandsynligt objekter til at skabe en atmosfære, edgy og kunstnerisk design. Dit designmuligheder afhænger af størrelsen af din ramme. Forny almindelige husholdningsartikler som små tv-apparater eller badeværelsesspejle til avant-garde indretning ved at knytte attraktive rammer. En kedsommelig tilgang, skal du oprette din egen kunst ved indramning emner som personlige souvenirs eller designer tørklæder. Enten måde, føje en ramme til disse uventede elementer tilføjer et element af kunstnerisk kreativitet til rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com