Alternative anvendelsesmuligheder for et skab

August 1

Alternative anvendelsesmuligheder for et skab

Toiletter, kan især hvis du har en masse af dem i hele dit hjem, være udfordrende at beslutte hvad de skal gøre med. Efter alt, har du kun så mange tøj og sengetøj kan du bruge til at fylde dem op. Heldigvis, med lidt kreativitet og planlægning, kan du forvandle disse tilsyneladende ubrugelig toiletter til effektiv, produktiv, meningsfuld Tilføjelser til dit hjem.

Organiseret opbevaring

En af de enkleste måder at omdanne et skab er grøft stang til tøj, tilføje hylder og bruge det til opbevaring af andre ting. Afhængigt af skabets placering i huset, kan du forvandle det til et køkken spisekammer gemme tørvarer og køkkenredskaber, en lodret opbevaring legekasse eller som et sted at lægge dine udendørs aktivitet udstyr.

Lille kontor

Hvis du har en ekstra walk-in closet eller simpelthen ikke brug for, meget plads til dit tøj, kan du gøre det til et hjemmekontor. Tag stængerne og hylder og Indsæt et rummeligt skrivebord, en komfortabel kontorstol, belysning og nogle hylder eller et arkivskab, og du har pludselig det perfekte sted til timevis af produktive, uafbrudt arbejde.

Hjem bibliotek/læsesal

Hvis du er en bogorm eller din familie har simpelthen akkumuleret en masse bøger, kan du forvandle din ekstra skab ind i et rum dedikeret til jeres hjem bibliotek. Line skab med hylder, og placere alle bøger på hylderne, organisere dem på en måde, som du finder passende. Hvis skabet er en walk-in, kan du tilføje komfortable stole eller en lille couch og gøre det til det perfekte sted for at fare vild i dine foretrukne roman.

Play eller træning område

En rummelig walk-in closet er et fantastisk sted at sætte grimme workout udstyr eller legetøj, der normalt ender spredt ud over hele huset. Du kan dekorere det lille rum efter din smag, og du har et sted at træne i fred, eller dine børn vil have en plads til at lade deres fantasi løbe vild i.

Award Display

Slå små toiletter, der ikke er meget dybt ind i en montre til at vise dine trofæer, priser og certifikater. Fjern døren og stangen, og installere hylder for at vise alle din familie stolt resultater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com