Alternative anvendelsesmuligheder for majsmel pre Emergent

January 12

Alternative anvendelsesmuligheder for majsmel pre Emergent

Dræbe ukrudt på græsplænen eller i haven bruges til at betyde at bruge skrappe kemikalier, som kan skade planterne du prøvede at beskytte. Derudover vil kemiske sive ned i jorden og forurener vandforsyningen. Majsmel gluten tilbyder nu, et økologisk alternativ. Majsmel gluten er et biprodukt fra udvinding majsstivelse fra korn. Produktet er en pre emergent herbicid, som kan anvendes til en have eller græsplæne i foråret og sensommeren før ukrudt vises.

I haven

Majsmel gluten virker ved at hæmme rodvækst i spirende planter, som tilbageholder den næring de behøver og får dem til at dø. Majsmel gluten er også en effektiv gødning for planter, der vokser allerede fordi det indeholder kvælstof. For at bruge effektivt majsmel gluten i din have, gælde 20 lbs. i majsmel gluten pr 1,000 fødder af området i foråret før du plante for at forhindre de fleste ukrudt fra udviklingslandene. En anden god metode er at fastsætte en linje af majsmel gluten langs rækken haven og arbejde det ind i jorden. Derefter arrangere planter i en række som sædvanlig. Majsmel gluten vil samtidig feed planter og forhindre ukrudt i at vokse.

På plænen

Majsmel gluten er også en effektiv langsigtede herbicid til græsplæner, som hvert år, det er anvendt det bliver kraftigere. For at kontrollere ukrudt, Anvend hvert forår 20 lbs. i majsmel gluten pr 1,000 fødder af græsplæne til at hæmme weed vækst og give 1 lb. kvælstof pr. hver 1,000 fødder. Dette fremmer et sundt rodsystem for dit græs og hæmmer weed vækst. I slutningen af sommeren, anvende en anden 20 lbs. Denne anden ansøgning vil forhindre ukrudt fra liggende sovende i løbet af vinteren og re-vokse næste forår.

Som fungicid

Corn måltid er en effektiv fungicid i haven og på potteplanter, dræbe svampen ved hjælp af svamp. Det virker ved at tiltrække trichoderma, en type svamp, der angriber andre svampe. For at dræbe svampesygdom på din plæne eller haven, scatter 2 lbs. i cornmeal for hver 100 fødder af græsplæne i foråret. For potteplanter eller til bekæmpelse af svampesygdomme på planter så som roser, virker en spray bedst. Tilsæt 1 kop majsmel til en gallon vand, og derefter placere den i en mesh pose og lad cornmeal sive i vandet. Spray denne væske på dine planter for at undgå svampesygdomme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com