Alternative anvendelsesmuligheder for majsmel

July 31

Alternative anvendelsesmuligheder for majsmel

Slibning tørrede sukkermajs producerer majsmel. Metoden til slibning bestemmer tekstur. Indianere fandt majsmel en kost korte, og det er populært i dag i det sydlige og mexicanske madlavning. Corn brød og de fleste tortillas bruge majsmel. Majs er en fælles og billige produkt, dog, og der er mange alternative anvendelsesmuligheder for majsmel.

Dræbe myrer

En tør dag, hæld majsmel på og omkring anthills. Myrerne bære majsmel ind i reden. Nogle typer af myrer spise det, men kan ikke fordøje det, og det dræber dem. I nogle tilfælde forvandler omkring fugt det til metangas, som ned i reden og dræber dronningen. Denne metode virker ikke altid med brand myrer.

Kontrol plante svamp

Scatter majsmel på bladene og under enhver plante der viser svamp, sort plet eller meldug. Dette fungerer godt for roser, græsplæne græsser og tomater. Gentag behandlingen en gang hver måned. Brug ikke på meget unge frøplanter.

Undgå bladlus

Drys majsmel på bladene og jorden under anlægget til at frastøde bladlus. Du bliver nødt til at trække sig mindst en gang hver måned.

Beskytte trægulve

Til en fest, scatter trægulv med majsmel til at beskytte imod ridser og holde dem glat nok til dans. Bare feje det væk, når du er færdig.

Optage børn

Udfylde en flad beholder med tætsluttende låg, halvt fuldt for dine børn at lege. De kan oprette veje for små legetøjsbiler, spil med små skeer og kopper eller bare hælde det gennem deres fingre. Hvis det olieudslip, bare feje det op. Dette vil indtage et lille barn i et stykke tid. Når du er færdig, pålægger Mississippi State University os at gemme majsmel i overdækkede containere til at forhindre fordærv. Derefter skal det holde i seks måneder eller mere.

Forhindre ukrudt

Majsmel med gluten kan forhindre frø fra udryddelse. Dette vil ikke dræbe bestående anlæg, men kun spirende frø. Spredt ud over haven eller græsplæne, og derefter tilføje 1/4 tommer vand. Lad det tørre ud helt til fem dage efter vanding. University of Wisconsin understreger, majsglutenmel fungerer som et herbicid, men er sikker og miljøvenlig. Det vil ikke skade insekter, kæledyr eller børn og det vil ikke forurener søer eller vandløb.

Forhindre neglesvamp infektioner

Drys majsmel i dine sko til at forebygge og behandle fodsvamp og andre svampe infektioner. Corn måltid hjælper med at absorbere fugt fra sved. Fordi det er en mild fungicid, vil det modvirke neglesvamp infektioner. For toenail infektioner, lav en pasta af majsmel og vand og lad det stå i en time. Derefter suge dine fødder i blandingen.

Bevare friske blomster

For at tørre friske blomster, tyder Iowa State University på blanding af lige dele majsmel og borax i en skotøjsæske eller anden beholder. Forsigtigt stikke blomsterne i blandingen. Du bliver nødt til at forlade objektbeholderen afdækket i tre uger, eller indtil blomsterne tørre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com