Alternative anvendelsesmuligheder for plante stande

November 19

Anlægget står bruges normalt til at vise plante containere. De kan købes eller lavet derhjemme og kommer i en række designs. En plante stå kan være en afrundet hylde lige stor nok til en pot, eller det kan være en modulopdelte rack til at holde flere containere. Uanset stil har plante stande mange anvendelsesmuligheder end den traditionelle.

Bog hylder

En differentieret planten stå ville arbejde samt en bog hylde. Genbruge en gammel stativ, eller købe eller bygge en, der vil matche din indretning i farve og design. Bogstøtter vil være behov for, ét sæt for hver hylde, således at bøgerne ikke vil falde ned i slutningen af hylderne.

Det er også muligt at lægge bøger på ryggen, pigge på forsiden af hver hylde, til et andet udseende. Stak et par bøger af alle de samme størrelse eller i eksamen størrelser med den mindste på toppen, på hylderne.

Borde og hylder

Plante stande anbringes i stue eller alrum som ende tabeller. Telefon, blyant og pad papir placeret ved siden af en lampe på en to-tier hylde vil give dig med en besvarelse af opringninger center. Anbring telefon og adresse bøger på den nederste hylde.

Ved hjælp af en enkelt hylde står ved siden af sengen giver dig med en natbord for placering af en lampe og vækkeur. En wide-nok stå vil også give plads til en bog, tidsskrift og pen, hvis det ønskes.

Pantry stå

En differentieret eller skrinlagt planten stå kan bruges i pantry til at holde beholdere af små fødevarer. Kurve, plast skotøjsæsker og andre beholdere vil alle arbejde. Sovs og pulveriserede drikke blander, servietter og budding kasser er ofte gemt i sådanne beholdere, som er færdigpakkede snacks. Friske varer gemmes midlertidigt i beholdere på disse hylder.

I garagen

Differentieret plante hylder er nyttige i garagen. De vil holde krukker af søm og skruer, og beholdere af værktøjer. Hylden vil også indeholde andre elementer, der hjælper dig med at udføre opgaver, så du kan organisere dit arbejdsområde i en mere effektiv måde.

I badeværelset

Sted en differentieret plante vikariere i badeværelset for at holde fornødenheder. Roll bad og hår håndklæder og placere dem på den nederste hylde. Fold håndklæderne og vaske klude og sæt dem i bunker på den midterste hylde, og sted holdere til badeværelse essentials på toppen. Angive en plante på toppen til dekorative formål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com