Alternative børnehave temaer

November 13

Alternative børnehave temaer

Udsmykning af børnehaver kan være en sjov måde at mens væk timer som du venter på fødslen af dit barn. Traditionelle børnehave temaer spænder fra klovne, bamser og husdyr til standard "pink er for piger, og blue er for drenge." Måske passer ikke "klassiske baby" indretning til resten af dit hus, din personlighed eller din livsstil. I bekræftende fald overveje alternative temaer for børnehaven.

Sort og hvid

Et barns øjne er ikke så udviklet som voksen øjne, så de mest stimulerende ting at se på fra barnets synsvinkel vil være ting, som har en masse visuelle kontrast. I begyndelsen betyder det sort og hvid. Hvide vægge med sort-hvide plakater eller stick-on kalkmalerier vil gøre ganske indflydelse, især hvis du kombinere dem med sort-hvide Zefyr gardiner, ark og en mobiltelefon til at matche. Holde rummet fra søger opererer-værelse sterile ved at tilføje nogle slag af farve i røde, orange eller gul---de fleste babyer kan skelne disse farver på omkring 2 måneder gammel.

Musik

Der er ingen grund til at begrænse din baby til fadt kiddies melodier, hvis du ikke nyde dem. Din baby har lyttet til musik du foretrækker siden før han blev født, så hvorfor ikke pynte børnehave i en sjov tema til at matche din smag? Male væggene en levende farver, så tack en "kant" i optage albummet dækker rundt i lokalet (du kan finde dem på Genbrugsbutikker og værftet salg). Finde eller gøre sengetøj og gardiner byder musikinstrumenter, noter eller stjerner. Til prikken over i'et, spray-paint møbler kedelig sort og stencil barnets navn (eller navnet på hans "band") på siderne i hvid---de vil kigge klar til de tilbedende roadies indlæses på bussen til baby's næste koncert.

Regnbuer

Hvis du ikke kan beslutte på et farveskema, skal du vælge dem alle. Du kan male hele rummet i brede striber af farve, der arch fra væg til loft til væggen, eller du kan vælge en favorit baggrundsfarven og tilføje regnbue-tema accenter. Male en regnbue stribe rundt i lokalet på stol-rail højde og hænge regnbue-stribet gardiner i vinduet. Tilføje skinnende juvel-tonet puder til en gyngestol og hænge facetteret krystaller fra gardinstang, så solen vil splash regnbuer hele værelset. For nogle visuelle fritagelse i farve, male loftet himmelblå og tilføje et par oppustede pink-farvet skyer. Brug lyse gule sengetøj på krybbe og din baby vil være skat i puljen af guld.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com