Alternative fluorescerende lys kilder

January 7

Alternative fluorescerende lys kilder

Fluorescerende lys er en energi effektiv og økonomisk form for belysning. Men standard lysstofrør indeholder kviksølv, har et barsk blålig-hvid farve, der fordrejer teint farver i interiør indstillinger og producerer en flimrende effekt, når lysene er i brug. Alternativer til lysstofrør tilbyder en mindre barske, mere naturlig gullig-hvid belysning som LED, CFL og CMH belysning.

LED-lys

Light Emitting Diode (LED) lys er en af de mest energi effektive og avancerede former for belysningsteknologi. De er mere holdbare, længere varig og producere en højere kvalitet af lys end lysstofrør. LED lys er en strip-lignende samling af små pærer, der producerer lys ved hjælp af elektroner, som bruger et lavt output kilde til energi. LED-lys ikke har en glødetråd, hvilket gør dem vare længere, fordi de ikke brænder. Desuden producerer de næsten ingen varme, da belysning kilden kommer fra elektroner og ikke en glødetråd bevægelighed. LEDs reducere behovet for diffusorer og reflekser, at fælde lys ved at give lys i en bestemt retning. Denne attribut gør Light Emitting Diodes en mere energieffektiv brug i hjemmet eller til industrielle formål. Cool hvid og varm hvid LEDs kan bruges til indendørs eller udendørs belysning til Erstat fluorescerende lys, og de begge har en levetid på 30.000 til 50.000 kilowatt-timer.

Metalhalogen lys

Der findes to typer af Metal metalhalogen belysning: Metal metalhalogen pærer og keramiske decharge Metal Halogenid (CDM) lys. Metalhalogen pærer er kompakte og giver en kraftfuld, høj lyseffekt givet deres størrelse. Keramiske decharge Metal Halogenid lys ligner Metal Halogenid lys; dog der lys udsendes fra et keramisk rør i stedet for en pære. Metalhalogen er en høj intensitet form for belysning, der giver en strålende hvidt lys, der kan bruges i både indendørs og udendørs arealer. Det er en energi effektive form for belysning, der bruger halogenlamper gasser og kviksølv gas, der producerer en meget lys pr. watt time med en højere belysning output end lysstofrør. Metal Halogenid lys har en levetid på 5000 til 20,000 timer.

Kompakt fluorescerende lamper

Kompakt lysstofrør (CFLs), selv om samme navn til lysstofrør, tilbyder forskellige belysning kapaciteter. De er almindeligt anvendt som et alternativ til standard lysstofrør, da de er mere omkostningseffektive og energieffektive, når lysene er i brug over en længere periode. Sparepærer er lavet af et rør fyldt med gas, der udsender lys fra en elektronisk eller magnetisk ballast og tilbyder en levetid på op til 10.000 timer. Når El strømmer gennem ballasten, medfører dette gassen i røret til at producere en glødende ultraviolet lys, der vises hvide givet hvid fosfor belægning af røret. De gør ikke flimmer og buzz som standard lysstofrør og er tilgængelige i cirkulære og spiral figurer med to til seks rør. Reagensglas med en større og større areal giver mere lys end mindre rør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com