Alternative former for boligopvarmning produkter

August 17

Alternative former for boligopvarmning produkter

Alternative former for boligopvarmning giver muligheder for dem, der søger andre kilder til opvarmning deres hjem af forskellige årsager. Søg efter alternativ opvarmning kunne være på grund af de høje omkostninger i energi eller fra et ønske om at have en "grønnere" energikilde. Uanset grunden, er flere alternativer til de sædvanlige fossile metoder tilgængelige til opvarmning af hjemmet.

Passiv solvarme

Passiv solvarme er normalt angivet, når du udformer hjemmet, som varmeelementer er indarbejdet i byggematerialer mens konstruere huset. Forskellige dele af huset, som vægge, tag, vinduer og gulve, der bruges til at indsamle, distribuere og gemme varme i hele huset. Sollys ind i hjemmet gennem sydvendt glas og opbevares i gulve og vægge som termisk energi. En anden måde vægge og gulv fange termisk energi er ved at absorbere reflekteret eller re udstrålede energi. Mens temperaturen er høj, er varmen gemt inde i kernen af vægge og gulve. Når temperaturen falder, varmen vender sin strømmen og udsendes fra vægge og gulve, indtil værelset når en behagelig temperatur. Vinduet står sydsiden af en bygning, fordi nordsiden modtager lille solenergi som følge af skygge fra vintersolen.

Vandbaseret varmeanlæg

Vandbaseret varmeanlæg indebærer brug af varmt vand eller andre former for opvarmet væske, at varme i hjemmet. Hydronisk rør er normalt installeret i betonplade hjem eller gulv tværbjælke system. Vand eller væske opvarmes i en energi-effektiv kedel, og rundsendt i hele hjemmet af en indsugningsmanifold VVS-system. Den mangfoldige system bestemmer hvor hen til lede den passende temperatur af væsken, baseret på termostaten aflæsninger.

Geotermisk varme

Geotermisk opvarmning virker ved at tappe varmen gemmes i jorden. Et netværk af rør kører hele bygningen indeholder nogle form for væske, som vand, Anti-Freeze eller kølemiddel. Væsken føres under jorden gennem rør, hvor det absorberer varmen fra jorden. Den opvarmede væske cirkuleres gennem home i en kontinuerlig kredsløb, varme i hjemmet.

Majs brændeovne

Majs brændeovne anvendes effektivt varme enhver indvendige rum. Dette er en type af biomasse eller plante-baserede energi. Brændeovne arbejde ved afbrænding skære kerner af tørrede majs, som er afledt af kerner, der blev afvist af husdyr foder producenter. Når majs komfur er installeret i hjemmet, er majs kerner tilføres ovnen, producerer varme til hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com