Alternative gulvbelægning ideer til maleri

April 20

Hvis du er en person, der ikke kan nøjes med den traditionelle eller verdslige, kan du nyde virksomhed en gør det selv projekt. Drej dine gulve til kunstværker med maling, kreativitet og nogle knofedt. Mens tanken om maleri et gulv ikke kan være for alle, befinder dem, der tager på denne udfordring sig med et unikt look, som de helt sikkert kan gøre deres egne.

Ramme dit værelse

Stencilen bander af dit gulv til at oprette en spændende ramme for dit værelse. Du kan bruge en vinstok design eller fed, geometriske mønstre. Du kan vælge at skitsere en stencil freehand eller brug pre-cut stencils, som du simpelthen duppes med en svamp eller stiv pensel og oliemaling farve efter eget valg. Fortvivl ikke hvis du ikke ved, hvordan du opretter fading mønstre med malingen. Ofte bare fylde i stencilen med en farve at accenter rummet er nok lige så godt. Bare vær sikker på, at når du maler du anvende en frakke af urethan at beskytte design.

Hollandsk indflydelse

I mange hollandske-påvirket hjem kan du finde malede gulve. Hvad gør dette til et usædvanligt valg er, at det ofte er trægulve, der er malet. Male hele gulvet en enkelt farve som en bleg blå eller fed rød. Bruge en kontrastfarve til stencil en svag design omkring kanterne. Farver, som du kan finde i ældre traditionelle hollandske hjem omfatter rød, blå, hvid og gul, som var populært valg sandsynligvis fra den lange vintre og ønske om lysere interiør.

Konkret afgørelse

Beton gulve giver den perfekte lærred til maleri. De er også billigere end traditionelle træ-, flise- eller tæppebelagte gulve valg. Måle og markere dit gulv med en kridtstreg at gøre selv diagonale firkanter i et rum du ønsker at male. Oprette en kontrasterende mønster med sort og hvid eller andre farver, der passer til din indretning. Du kan endda pletten beton gulve til at de rent faktisk ser ud som om du har installeret keramiske fliser.

Være fed

Overveje at sætte en permanent serape inspireret tæppe på gulvet. Måle center på dit værelse og markere det område, du vil normalt placerer et tæppe. Næste, tegne din stribet tæppe med blyant, derefter adskille linjerne med malerens tape. Udfyld linjerne med dristige farver. Fjern tapen, og ved hjælp af en 2-tommer maling rulle gøre en sort stribe mellem farverne. Brug en tynd pensel til at fylde i frynser langs to ender og dække med en urethan beskyttende belægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com