Alternative måder at bruge stearinlys lanterner

November 24

Alternative måder at bruge stearinlys lanterner

Stearinlys lanterner holde én eller flere stearinlys sikkert inde i en glas globe designet til at forbedre den naturlige skønhed i stearinlysets skær. Selvom typisk ikke så lyse som propan lanterner eller batteridrevet lanterner, er lyset blødere, at skabe en trøstende glød. Disse alsidige lanterner er både praktisk og dekorative og operere uden støj forbundet med propan lanterner.

Camping

Stearinlys lanterner kan bruges til at lette indre af teltet, og de også give blid varme. Varmen tørrer overskydende fugt inde i teltet og reducerer kondens på telt vægge. Selv om den levende flamme udgør en risiko for brand, forhindrer glas globe kontakt med omkringliggende stof eller camping materialer. Når de anvendes som anvist, er stearinlys lanterner både sikker og effektiv for belysning et telt. Selv små lanterner give nok lys til læsning eller skrivning.

Belysning om natten

Stearinlys lanterner hang omkring terrassen eller haven tilføje stemning til uden for sammenkomster. Fordi glasset afdramatisere lys og kaster det over en bred plads, bader en naturlig glød område, indstilling stemningen for stille samtaler. De rolige aftener under stjernerne eller intime sammenbringning af nære venner, stearinlys lanterner styrke intimitet og fremme personlige interaktion med en støjfri glød.

Nødbelysning

At holde en forsyning af stearinlys og din stearinlys lanterner ved hånden for gange når elektriciteten går ud sikrer, at du vil altid have belysning. Disse lanterner udgør ikke de sundhedsmæssige risici forbundet med brændende brændstof inde i hjemmet, og de stole ikke på magten i batterier, som kan mislykkes i opbevaring. Stearinlys kræver ikke særlige opbevarings - bortset fra et køligt, tørt sted-- og er billig at udskifte.

Frastødende insekter

Stearinlys lanterner tjene dobbelt told når du udskifter stearinlys med insekt frastødende citronella stearinlys. Suspenderet fra tagskægget af våbenhuset eller hængt i nærheden af et udendørs opholdsområde, jager lugt udsendes fra stearinlys lanterne væk myg og andre bidende insekter. Tage disse stearinlys langs til grill eller andre udendørs aktiviteter til at holde området insekt-fri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com