Alternative måder at slippe af lopper i huse end bombning

March 18

Alternative måder at slippe af lopper i huse end bombning

Hvis du har en hund eller kat i dit hjem, kan der opstå et loppe problem ad gangen eller en anden. Lopper er en af de mere irriterende hjem skadedyr, da de bider dyr og mennesker ens og forlade kløende, rød welts. Pesticid bomber er den mest almindelige metode til loppe fjernelse og er sædvanligvis effektiv. Men de udnytter stærke kemikalier og kræver, at du forlade dit hjem for en periode. Heldigvis er der andre måder at fjerne lopper fra dit hjem uden at flytte til et hotel. Disse alternative metoder kan kræve mere tid, så vær tålmodig.

Pesticid Spray

En række pesticider sprays er designet til at dræbe lopper og er velegnet til brug i hjemmet. De aktive ingredienser til at kigge efter er resmethrin og permethrin, som ikke er beregnet til at blive brugt direkte på hunde eller katte. Sprays er en effektiv mulighed for svære at nå områder af dit hjem, såsom sprækker langs molding eller revner i væggen, der ellers ikke kan nås. For de mest effektive resultater, skal du følge producentens anvisninger og bruge spray sammenholdt med andre loppe hårfjerning metoder. Spray bør anvendes over en periode på syv til 10 dage til at sikre, at fleste af lopper dræbes. Du kan bruge mange af sprays flere gange om dagen, men konsultere etiket instruktionerne for at afgøre, om dette er tilrådeligt.

Støvsugning

Kombinere en husstand pesticid spray med grundig støvsugning er en effektiv metode til at fjerne lopper fra dit hjem. Vakuum alle områder af dit hjem, hvor lopper kan samles, såsom tæpper, gardiner og polstrede møbler. Hvis din støvsuger har en slange vedhæftet fil, skal du bruge det til at dække revner og sprækker i gulve og vægge samt. For de mest effektive resultater, vakuum hver par dage for de samme syv til 10 dages periode at du anvender pesticider spray. Efter støvsugning, smide posen så lopper ikke har en chance for at reinfest dit hjem.

Loppe fælder

Ligesom du ville gøre med gnavere eller roaches, kan du oprette fælder til at slippe af med lopper. Der er flere mærker af loppe fælder på markedet, som kan være effektive, men du også kan lave din egen. Fyld en stor, gryderet-stil fad med en blanding af vand og opvaskemiddel rengøringsmiddel. Lopper er udarbejdet for at lys og varme, så arrangere en lille bordlampe ved siden af skålen, så lyset skinner over vandet. Lopper vil blive tiltrukket af lyset, hoppe i vandet og drukne. Oprettet fælden i et område, hvor du har mistanke om lopper indsamling, sådan som ved siden af din seng eller sofa, og lad det ud natten over. Du vil kunne fortælle hvis fælden var vellykket, fordi døde lopper vil flyde på overfladen. Vær opmærksom på at disse fælder vil kun slippe af voksen lopper og vil ikke fjerne larver eller æg, der kan også blive i dit hjem.

Diatoméjord

Hvis du foretrækker en naturlige insekticid til at slippe af med din lopper, vælge diatoméjord. Diatoméjord er et hvidt pulver fremstillet af forstenede rester af encellede organismer kendt som kiselalger. Dens slibende tekstur er skadelige for insekter, der har en exoskeleton, som lopper. Du kan finde diatoméjord hos mange helsekost butikker. Drys pulveret på dit tæppe, polstrede møbler eller andre områder, som du mener kan være befængt med lopper. Vakuum den følgende dag for at fjerne de døde lopper, der kan blive fanget i fibrene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com