Alternative metoder til installation af bredt plankegulv gulve

September 8

Alternative metoder til installation af bredt plankegulv gulve

Hårdttræ Gulvbelægning er typisk fremstillet i bredder som smalle som 2 1/4 inches, med bredder mellem 3 og 5 inches de mest almindelige. Bredt plankegulv gulve med bredder op til 12 inches er et alternativ til at indsnævre gulvbelægning, der resulterer i færre syninger og bredere vidder af træ, og regenereret antikke planker kan bruges til at opnå et rustikt look. Installation af bredt plankegulv gulve er svarer til installation af andre hårdttræ gulvbelægning typer, men nogle særlige overvejelser bør holdes for øje.

Grundlæggende Installation

En typisk bredt planke gulv installation følger meget den samme procedure som enhver anden hårdttræ gulv installation. Plankegulv gulve er lagt oven på en krydsfiner undergulvet. Når undergulvet er grundigt rengjort og renset for snavs, lagt et lag af tunge filt eller colophonium papir over undergulvet. Den første række af planker er lagt langs en kridt linje parallel til væggen og vinkelret på gulvet bjælker, med den tunge side af plankerne vender væk fra væggen. Denne første række planker er naglet gennem ansigt af planker på kanten tættest på væggen og naglet gennem tungen på anden kanten. Planker bredere end 6 inches kan også være limet til undergulvet. Efterfølgende rækker af planker er lagt med riller glider over tungen i den foregående række, med hver række bliver naglet langs den tunge.

Varierende bredder

Når plankerne fastlægges er af varierende bredder, bør de forskellige bredder sorteret, så plankerne er installeret med en afbalanceret fordeling af bredder i hele lokalet. Bredder med færrest plankerne bør anvendes sjældnere end de mere almindelige bredder, være sikker på at de mindre almindelige bredder ikke Kør ud halvvejs gennem installationen.

Antik og rustikke planker

Nogle brede plankegulv gulve er fremstillet af regenereret tømmer genanvendt fra ældre bygninger og strukturer, og nogle nye planker er givet en bevidst ru finish at efterligne udseendet af autentiske antikke tømmer. Når disse typer af planker er installeret, bør omhu tages, når slibning plankerne under de afsluttende proces, så den rustikke finish ikke fjernes fra plankerne. Nogle producenter anbefaler at bruge en orbitale gulvet buffer for dette trin i stedet for et bælte eller drum gulvet sander, til at beskytte finish af plankerne.

Installation Over beton

Den primære bekymring med at installere et plankegulv over en betonplade er medtagelsen af en dampspærre at forhindre fugt fra migrere gennem beton i de trægulve. Denne dampspærre kan enten være lag af asfalt mastiks og asfalt følte papir eller et lag polyethylen film lagt over asfalt mastiks; en krydsfiner undergulvet er derefter lagt over denne dampspærre. Alternativt, en polyethylen dampspærre kan være lagt over forskalling strimler af behandlede tømmer integreret i asfalt mastiks; i denne type af installation, er gulvbelægning knyttet til forskalling strimler i stedet for til en krydsfiner undergulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com