Alternative vinduet figurer & rullegardiner

September 5

Roll-up blinds er et populært middel dækker op dine vinduer, enkelt og billigt. Den rullende mekanisme er forholdsvis let at installere og betjene, mens udseendet af en standard rullegardiner er Tilpas neutral til at arbejde med en vifte af design og æstetik. Hvis du har en ikke-traditionelle vindue design, skal du bruge lidt opfindsomhed for at tilpasse de grundlæggende rullegardiner til dit vindue figur.

Buede vinduer

Et vindue med en buet top er en fælles variation på den grundlæggende rektangulære form. Hvis din windows har hvælvede toppe, kan du stadig bruge grundlæggende rullegardiner til at dække dem, simpelthen hængende blinds fra toppen af den rektangulære område af vinduet. En halv-cirkel af vindue skal forblive synligt øverst. Dette vindue behandling løsning er bedst for høje vinduer og øverste historier, hvor forlader den øverste del af vinduet åbent ikke skære på dit privatliv. Hvis du foretrækker at dække den øverste arch, parre din rullegardiner med en fan-stil skygge, placeret øverst i vinduet.

Runde og ovale Vinduer

Udover buede vinduer er en anden temmelig populære alternative vindue figur rundede eller ovale design. Hvis du har et koøje-lignende runde vindue, kan du stadig bruge en simpel rullegardiner for at regulere synlighed nemt. Men design af din standard rullegardiner vil ikke lade dig se den afrundede effekt, når blinde er trukket. I stedet, jer kunne opt nemlig en særlig blind, designet til din vindue form. Afhængigt af designet, blinde kan muligvis ikke fungere nøjagtig som en standard rulle mekanisme; Det kan trække på den ene side i stedet for op og ned eller kollaps i midten i stedet for på toppen.

Mønstrede Blinds

Du kan vælge blandt en bredere udvalg af rullegardiner, hvis dit vindue kan opdeles i rektangulær eller kvadratisk elementer, som er tilfældet med arch-topped windows eller de høje, smalle vinduer, der almindeligvis flankerer døre. I stedet for almindelig hvid eller beige blinds, kan du vælge blinds med mønstrede tekstiler. Udseendet er ideelle til moderne indretning, kombinerer de rene, skarpe linjer af en blind med iøjnefaldende prints.

Skræddersyede Blinds

Skræddersyede blinds kan vise sig for at være din bedste mulighed, hvis dit vindue er en meget usædvanlig form, såsom en mangesidet geometriske form, eller i vinterhave-stil windows, hvis vinduet strækker sig fra væggen op langs loftet. En yderligere fordel af tilpassede blinds er, at du kan vælge den farve, materiale og selv mønster der passer bedst til dit space. Der henviser til, at standard persienner bruges typisk sammen med gardiner eller en valance, kan custom-made blinds tjene alene som staffage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com