Alternativer til Apex tag spær

April 17

Alternativer til Apex tag spær

Tag spær vises almindeligt i træ-ramme indenlandske bygninger som huse og garager. Disse strukturelle elementer hjælpe bære vægten af en bygnings tag og alt på toppen af taget. Spær også give en skrånende struktur for at give mulighed for sne, vand og andre materialer til at rulle ud en tag. At finde alternativer til Apex tag spær viser sig forholdsvis let og giver dig flere muligheder for tagdækning. Forståelse alternativer kræver nogle grundlæggende truss viden.

Apex spær og grundlæggende oplysninger

Apex spær er lavet af firmaet Apex bandagist spær. Baseret i Norfolk, VA, dette selskab producerer spær og skibe dem i hele Mid-Atlantic region til byggeprojekter. Da Apex spær ikke er en bestemt slags bandagist, men snarere en brand, kan du bruge nogen sammenlignelige bandagist i stedet for en Apex truss. For eksempel, kan du erstatte en Apex loftsrum truss med nogen kvist truss de samme dimensioner, en Apex buestreng truss med enhver buestreng truss samme dimensioner og så videre. At finde alternativer begynder med kendskab til type og dimensioner af spær, du har brug for.

Andre selskaber, bandagist

Ved hjælp af en bandagist firma end Apex indebærer de mest indlysende og letteste alternativ til at bruge Apex spær. Talrige andre truss virksomheder findes i samme område som Apex, herunder træ Truss Housing Systems Inc. i Salem, VA; Dominion Truss af Abingdon, VA; Blue Ridge bandagist og levering Inc., Basye, VA; og Truswood, som har kontorer overalt i Virginia og North Carolina. Købe spær fra disse selskaber ved at kontakte dem direkte eller finde en autoriseret forhandler i dit område.

Entreprenører

Hvis du planlægger at leje en entreprenør til at bygge dit hus, remodel dit tag eller ellers installere dine spær, overveje at købe spær gennem kontrahenten. Entreprenører opretholde ofte relationer med bestemte leverandører. Søgning efter en entreprenør i dit område, der har forbindelser med et andet firma end Apex for alternativer til Apex tag spær. Du kan også anmode om at en entreprenør eller Tømrer bygge spær specielt til dit projekt, snarere end ved hjælp af præfabrikerede spær. Dette kan tilføje væsentligt til projektets omkostninger, men hjælper med at undgå at bruge Apex spær.

Bygge din egen bandagist

Bygge din egen truss eliminerer behovet for at påberåbe sig en tredje part. Grundlæggende spær består af lidt mere end store træ trekanter, som du kan bygge med tre stykker af træ, søm eller skruer og en sømpistol eller bore. Altid planlægge truss konstruktion omhyggeligt. Bruge ressourcer tilgængelige online eller på dit lokale bibliotek for at vælge tømmer typer, skruer, former og dimensioner for din spær. Undgå at bygge din egen spær, hvis du mangler selvtillid eller arbejder med træ. Det er bedre at bruge nogle penge på hjælp udefra end har dit tag sammenbrud.

Alternative tag systemer

At vælge en alternativ tagsystem på spær eliminerer behovet for at købe eller bygge spær. Et spær system bruger strukturelle bjælker, bjælker og led til at bære vægten af taget. Denne type system fungerer i en enkelt flad lag med flere komponentdele, snarere end stige i strukturen af dit tag som en bandagist. Du kan også installere et fladt tag. Flade tage bruge tværbjælke og fjernlys støttenetværk, og de kan desuden kraeve yderligere støtte, såsom en ballast lag designet til at forhindre taget fra blæser væk i blæsevejr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com