Alternativer til Borax

March 21

Alternativer til Borax

Folk har brugt Borax som et alternativ til skrappe kemiske rengøringsmidler, og det er endda blevet markedsført som en grøn rengøring løsning. I februar 2011, men blev denne påstand anfægtet. Dr. Rebecca Sutton, en Environmental Working Group Seniorforsker, hævdede at Borax kan irritere huden og øjnene og forårsage hormon forstyrrelser hos mænd. For at blive ægte grøn uden at tage nogen risiko, skifte til nogle alternativer du sikkert allerede har liggende omkring huset.

Alle formål renere

Folk har brugt Borax som en all-purpose renere, herunder ting som håndvaske, toiletter og pletter. Som et alternativ, Kombiner 4 spsk bagepulver i 1 quart af vand. For en mere slibende rengøringsmiddel, drys bagepulver på overfladen du ønsker at rengøre og derefter krat med en klud eller svamp. Du kan tilføje æteriske olie til denne alle formål renere og give det en frisk og behagelig duft.

Meldug Remover

Hvis du vil fjerne meldug på en bruser eller enhver anden overflade, oprette en eddike og salt pasta. Denne løsning er også en effektiv kobber renere. Til fuger på et badekar eller brusebad, dyppe en tandbørste i pastaen og krat meldug. Skyl med sæbe og vand til at modvirke den eddike lugt.

Ovn renere

Mennesker har også brugt Borax som en rengøring ingrediens i ovnen rengøring løsninger. I stedet lave en tyk pasta med vand og bagepulver. Krat din ovn med en nylon skrubbe pad eller endda en våd pimpsten sten bar. Tilføje nogle opvaskesæbe til pasta, hvis ovnen er fedtet.

Desinficerende Spray

En kraftfuld desinficerende spray, kan du kombinere 2 kopper vand, 1/4 kop hvid eddike og 1/2 tsk af din favorit æterisk olie, ligesom lavendel eller rosmarin. Olien gør intet for at desinficere men vil maske eddike duft.

Toiletter

Borax blev engang betragtet som en af de sikrere alternativer til barske toilet skål rengøringsmidler, men hvis du ønsker at fjerne det fra listen rengøring udbuddet fuldstændig, så holde sig til bagepulver og eddike til at rense din toiletkummen. Hæld 1 kop hvid eddike i toilet sammen med en håndfuld af bagepulver. Lad er sæt i 10 minutter eller deromkring, og derefter krat med en Toiletbørste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com