Alternativer til buer i hængende ting i en børnehave

May 3

Alternativer til buer i hængende ting i en børnehave

Udsmykning dit barns børnehave er en sjov og spændende skridt i forberedelserne til en ny tilføjelse til din familie. Selv om buer er almindeligt anvendt i planteskoler, har du mange andre muligheder for at overveje når du planlægger din Planteskole væg udsmykning. Husk at sikkerhed særligt vigtigt, når hænge noget, der kunne bryde ind i små, skarpe stykker, hvis det faldt. Undgå også at hænge elementer direkte over krybbe eller ethvert sted, hvor et barn kunne trække den vare ned fra væggen.

Negle

Hængende elementer i børnehaven med søm er en enkel mulighed for Letvægtsobjekter f.eks. små billedrammer. Første, sætte et stykke klart, plast tape på væggen i stedet du planlægger at indsætte søm for at forhindre drywall fra smuldre når du hammer. Derefter, enten hammer søm direkte ind i væggen eller placere et billede bøjle fladt mod væggen og søm det ind i væggen. Husk at teste element for at sikre det er robust før inden de forlader et barn uden opsyn i nærheden af den.

Skruer

Middelsvær objekter, såsom en stor billedrammer, kan hænges på planteskolen vægge ved hjælp af væg ankre og skruer. Bor et hul, hammer i ankeret og sæt skruen i ankeret. Det er vigtigt at bruge et anker med skruen, som skruer indsat direkte i gips kan blive løst og falder ud af væggen over tid. Hvis du er usikker på, hvorvidt eller ikke at bruge et søm eller et anker med en skrue, vælge anchor med en skrue for at være sikker.

Ekspansion ankre

Tunge genstande i børnehaven, som hylder eller spejle, skal være sikkert boltet fast til væggen. Der er to muligheder for dette: ekspansion ankre eller skifte bolte. Bestemme vægten af det objekt, du vil hænge og tykkelsen af væggen for at købe de bedste anker eller bolt for din vare. Derefter bruge en stud finder til at finde en væg support for at sikkert installere anker eller bolt. Bor et hul i væggen. Tryk på fastener på plads ved hjælp af en hammer. Drej slidsede bolten med uret, indtil du ikke kan gøre det længere, så trække den ud. Skub bolt igennem bøjlen på hylden eller spejl, så skubbe bolten tilbage i ankeret.

Kalkmalerier

I stedet for at hænge dekorative elementer på væggen, opgive idéen om monterede varer og male en dekorativ vægmaleri i stedet. Male noget, der går sammen med temaet for din børnehave, såsom jungle dyr. Eller som et alternativ til billeder hang på væggen i rammer, maling en familie træ og tack familie fotos på de passende grene. Dette er den sikreste indstilling, fordi der er ingen chance for en vægmaleri falder ned fra væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com