Alternativer til Cement til hjemmelavet haven Stepping Stones

November 20

Alternativer til Cement til hjemmelavet haven Stepping Stones

Mange gartnere nyde trædesten til at gå på. De gør en klar vej for besøgende til garden og forhindre dem fra at træde på værdifulde eller sjældne planter. Tror ikke at du kun kan købe grim trædesten fremstillet af cement. Du har muligheder, især hvis du ønsker at få kreative og gøre dem selv.

Mursten

Mursten gøre gode og holdbare trædesten. Du kan enten gøre hele vejen ved hjælp af dine mursten eller hvis du kun har et par sidesten mursten fra et andet projekt kan du trædesten. Du skal bruge mørtel og en træramme til dette projekt. Opbygge en firkantet ramme, om 1-foot ved 1-foot, ved hjælp af skrot 2 x 4 tommer træ.

Efter blande mørtel begynde at lægge nogle på siderne af mursten og Placer mursten én efter én i formen til at hjælpe med at holde alt på plads, indtil mørtelen tørrer. Du kan finde det nemmere at bare skære 1-fods længder af 2 af 4s og brug klemmer til at holde alt sammen, især hvis din mursten ikke vil gøre en nøjagtig 1-fods kvadrat.

Små sten

Bland nogle små sten med nogle gips i Paris eller endda en lille cement, hvis du ønsker ikke udseendet af cement men vil holdbarheden. Brug kun lidt af selvklæbende men en masse af de små sten. Dette virker godt hvis du indsamle en bestemt type sten og har en masse af dem, der ønskede at gøre noget med. Du kan endda skifte ved hjælp af forskellige farver i dit trædesten. Kontroller, at du lægger denne blanding til pander, som du vil aldrig bruge til madlavning igen.

Ler

Ler gør meget godt trædesten, især hvis du køber den type, der skal bage for at hjælpe det hærde. Købe bagning ler på et håndværk butik og læse igennem alle retninger før du gør noget andet. Forme din trædesten ved at trykke leret ind i din form. Du kan enten lægge dekorationer, såsom sten eller skaller, i formen og tryk i ler eller arbejde fra anden siden af ler, når du trykker på det i formen.

Arbejde på pressede ler hvis du ønsker at skrive et navn, dato, digt eller andre design i leret ved hjælp af et spyd. Bage som anvist. Du kan enten lade disse naturlige eller male dem. Hvis du ønsker at male dem, spray med en klar lak at beskytte det og gøre malingen holder længere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com