Alternativer til Central Air

August 27

Der er masser af grunde til at lede efter et alternativ til centrale klimaanlæg. Central air er dyrt og forbruger elektricitet, der er et tegn på vores naturressourcer. Det kan også være dyrt at installere, hvis dit hus ikke har det allerede.

Fans

En fan er en indlysende måde at køle ned, men der er flere måder at bruge en fan end blot sigter det på dig, når du er hot. Bruge den kølige natteluft køle dit hus ved at placere en fan i et åbent vindue til at tegne den kølige natteluft ind i dit hus. En stor kasse fan i et stort vindue eller foran en fuld-længde skærm dør kan bringe i en masse af kølig luft natten over. Så snart solen kommer op og temperaturen begynder at stige, Luk vinduet og gardiner eller window blinds og holde den varm dagtimerne luft ind i huset. Ikke åbne vinduer igen indtil den udvendige temperatur falder under temperaturen inde i huset.

Skygge

Ligesom sidder udenfor i skyggen er køligere end at sidde i solen, kan du holde dit hus køligere hvis det bliver skygge i stedet for masser af sol. Plante hurtigtvoksende træer på de sydlige og vestlige sider af dit hus, hvis det er muligt. I skyggen fra disse træer vil holde hus cool. Blokere solen kan komme i ved installation vindue toningssystem film eller få tonet glas til din windows. Reflekterende vindue nuancer er en anden god mulighed. Isolering i vægge og loft vil holde varmen i at komme igennem, så godt.

Attic Fan eller hele huset Fan

Attic fans og hele huset fans arbejde ved at trække den varme luft ud af huset. Da den varme luft blade, kølig luft bevæger sig at erstatte det fra neden. Denne type af fan arbejder godt sammen med strategierne i det første afsnit, og er en anden måde at drage fordel af den kølige natteluft.

Computerrummet klimaanlæg

Der er mange muligheder for computerrummet klimaanlæg, der ikke var tilgængelige for nogle år siden. Bærbar klimaanlæg er gjort, ikke behøver at blive sat i et vindue. Disse enheder er på hjulene og har en lignende til en tøj tørretumbler udluftningsanordning udstødning slange. En enhed som denne kunne bruges i stuen eller køkkenet i løbet af dagen og i soveværelset om natten hvis begge værelser er på samme niveau. En anden mulighed er en fordampning køler, også kaldet en sump køligere. Denne type enhed køler et værelse med betydeligt mindre elektricitet end en air condition, sænke lufttemperaturen ved at blæse det over puder dyppet i vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com