Alternativer til centrale klimaanlæg

September 27

Alternativer til centrale klimaanlæg

Mens centrale klimaanlæg for hjem har eksisteret i 1930 ' erne, var det betragtes som en ubetalelig luksus indtil i 1960 ' erne når lavere omkostninger udvidet dens tilgængelighed. Som et resultat, blev mange ældre boliger, kontorer og boligblokke bygget uden centrale klimaanlæg. Hvis dit hjem blev bygget uden central air, er der nogle alternativer til at undersøge.

Ductless System

En ductless luft conditioning system ligner mest en central klimaanlægget i, at det består af flere komponenter, herunder en kondenserende enhed, som er beliggende uden for bygningen. Kondenserende enhed er forbundet med flere væg eller loft-monteret indendørs enheder af kølemiddel linjer. En væg skærm eller trådløs fjernbetjening bruges til at styre systemet. Ductless systemet er meget lettere end en central klimaanlægget, fordi det ikke kræver den invasive installation af kanalsystem.

Vinduet enhed

Du kan vælge at køle af individuelle værelser eller mellemrum ved hjælp af et vindue air conditioner, som er monteret i dit vindue og er i stand til at køle af et stort område, afhængigt af størrelsen af enheden, du køber. En ulempe at vindue air conditioners er, at de normalt dryppe kondens ud af bagsiden af enheden. Hvis du er i en øvre historien lejlighed, sikre, at enheden ikke vil dryppe over din lavere naboens dør eller gårdhave.

Bærbar enhed

Bærbar klimaanlæg er svarende til Vinduesenheder, idet de kræver ventilation, hvilket er normalt opnås ved at tilslutte en udluftning rør til et fladt stykke, der er monteret i et vindue. Bærbare enheder er som regel på hjul og kan flyttes til ethvert rum, så længe der er et vindue til ventilation. Kondens er indeholdt inde en spildbakkens, der skal tømmes fra tid til anden.

Fans

Hvis du bor i et klima, der ikke består af for mange varme dage, kan du slippe af sted med bare at bruge fans. Fans er tilgængelige i forskellige størrelser til at rumme forskellige værelser samt forskellige stilarter og farver til at koordinere med næsten enhver indretning. Loft fans, dog er din bedste chance for at opretholde konsekvent luftstrømmen i hele et værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com