Alternativer til Corian bordplader

August 9

Hvis Corian køkken bordplader er ikke for dig, kan mange alternativer give udseende, ydelse og prispunkt du leder efter. Andre producenter nu producere faste overflader, og traditionelle laminat bordplader fortsat anvendes. Keramiske fliser og naturlige overflader som granit og træ er andre alternativer, Corian.

Faste overflader

DuPont indført Corian i 1967, og det var værdsat for sin holdbarhed og sten-lignende udseende. I 2011 tilbyder andre producenter faste overflader. Køkken bordplader lavet af en solid overflade modstå bakterievækst og pletter takket være ikke-porøs konstruktion. En anden fordel er, at faste overflader modstå vand og påvirke skader og er let at rengøre. Alternative faste overflader til Corian omfatter Formica; Wilsonart, som anvendes til boliger og kommercielle projekter; og Meganite, der tilbyder en bred vifte af farver og mønstre.

Flise overflader

Flise overflader er en traditionel valg for bordplader. Glaserede keramiske fliser, glaseret porcelæn og stenbrud fliser er tilgængelige. Uglaserede fliser skal forsegles for at beskytte fliser fra skade, når de bruges i madlavning. Flise bordplader giver en varme-resistent og attraktive bordplade, men de kan være pebret og fuger mellem fliserne er underlagt farvning. Flise overflader også gøre køkken funktioner som rullende dejen vanskelig på grund af deres ujævn overflade.

Laminat overflader

Formica er et eksempel på en laminat bordplade stil. Laminat normalt er rimeligt prissat i forhold til faste overflader og fås i mange farver og teksturer. Nogle lamineret overflader er lavet til at ligne naturlige sten eller træ. Laminat er blevet mere varmebestandig gennem årene, men varm madlavning redskaber og gryder må ikke placeres direkte på overfladen for at undgå vridning. Overfladen modstår pletter og er let at rengøre.

Naturlige overflader

Granit og træ bordplader er eksempler på naturlige overflader. Granit er en naturlig sten, der modstår varme, pletter og ridser. Det er holdbart og flot og kommer i en bred vifte af farver og mønstre, hvilket gør det velegnet til køkken indretning som moderne, land og klassiske. Hårde træsorter som bøg, eg og valnød kan også gøre bordplader. Træ bordplader ser ofte bedre med alderen, men fordi træ er porøse det kan plette, bunden og harbor bakteriel vækst, hvis ikke plejes ordentligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com