Alternativer til duge

September 13

Alternativer til duge

Når du ønsker at beskytte træet eller forbedre indretningen af dit spisebord, er en dug, hvad der normalt kommer til at tænke. Alternativer til duge kan imidlertid give de samme eller bedre resultater. Overveje din livsstil, den primære anvendelse af tabellen, hvor meget du er villig til at bruge og opbevaringsplads, når du vælger en alternativ til duge. Tabel puder, glas top overlays, dækkeservietter og behandlet træ er muligheder.

Tabel puder

En tabel pad er præcis hvad navnet antyder – en pad, som dækker hele toppen af dit bord. Det beskytter din bordplade mod solskader, ridser, buler, varme retter og udslip. En tabel pad er fremstillet til at passe de nøjagtige dimensioner af enhver bordplade. Sektioner, der låses sammen, magnetisk eller mekanisk vogte glider på bordpladen når samlet til brug. Den øverste overflade af tabel puden er lavet i enhver indretning, tiltalende vinyl; simuleret læder er et populært valg.

Glas Top overlejringer

Glas top overlejringer er en overlegen måde at beskytte og forbedre dit spisebord indretning. Et stykke glas gennemsnit en fjerdedel af en tomme tyk er brugerdefinerede klip til at passe dit spisebord. Kanterne er skrå og hjørnerne er rundede for sikkerhed. En glasplade lader skønhed af dit spisebord top Vis gennem, er beskadiget ikke af udslip eller pletter, ridse ikke nemt og er nemme at holde rene.

Dækkeservietter

Et sted mat er designet til at give hver person en individuel spiseplads på et bord. Lavet af vinyl, linned, bomuld, søgræs, rattan eller andet materiale, dækkeservietter beskytte bordpladen og give farve og tekstur til spisebord indretning. De skæres i runde, firkantede, ovale, firkantede og andre figurer til at rumme enhver tabel profil. Sted måtter er lavet i traditionel, moderne, finurlig og ferie mønstre og kan ombyttes nemt.

Imprægneret træ

Nogle spiseborde kommer fra producenten med en klar beskyttende belægning anvendes direkte på bordpladen. Dette beskyttende finish hjælper med at forhindre ultraviolet solskader, skrabe og tilføjer fugt modstand på træ. Nogle beskyttende belægninger giver modstandsdygtighed over for kemiske skader fra udslip af sennep, olivenolie, appelsinsaft, ketchup eller kaffe. Tallerkner, kopper og bestik kan placeres direkte på en bordplade, der er behandlet med en beskyttende belægning. Varme puder anbefales varmt servering retter placeret på bordet top.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com