Alternativer til en Computer skrivebord

March 25

Langt størstedelen af hjem og kontor computere er konfigureret på en traditionel måde--på et skrivebord. Dette er en nyttig arrangement, da det giver mulighed for plads til tilbehør som et tastatur og mus, printer, højttalere og andre eksterne enheder. Dog i nogle tilfælde kan det være bedst at finde en kreativ måde at konfigurere og bruge computeren. Flere alternativer er tilgængelige, afhængigt af dine specifikke behov og hvordan du planlægger at bruge computeren.

Igangværende mobiltelefon

Mange computer brugere betyder en netbook eller bærbare computer frihed fra for rammerne af et skrivebord. For andre, kan det betyde, at der er ikke brug for et skrivebord på alle. Et arbejdsrum kan arrangeres på bordplade overalt i hjemmet eller på kontoret, som kan gøre multitasking langt lettere. Arbejder udendørs eller på et sted, hvor trådløse Internet-tjenesten er tilgængelig, som mange cafeer og restauranter, kan tillade dig at tage dit arbejde med dig og give forskellige til dine omgivelser. Lap skriveborde, der kombinerer en blød overflade for hviler mod din krop med en hård, flad overflade for din computer, kan tillade dig at bruge din bærbare computer, mens du sidder hvor der findes ingen tabel eller selv i seng.

Stationære opsætninger

Selv i tilfælde af en bærbar computer, kan det være at foretrække at have din computer som en del af en fast installation. Dette, dog, betyder ikke nødvendigvis behov for et skrivebord. Fladskærme gør det nemt at placere computere på andre stykker af møbler, såsom et underholdningscenter, reol eller arkivskab. Overveje, hvor ofte – og hvor længe--du generelt bruge computeren. En hjemmecomputer, der kun bruges til korte gange kan sættes op på hjørnet af en tæller hvor du kan stå mens du bruger det. Ligeledes, trække op en stol til et underholdningscenter med en hylde til enheder som et tastatur og en mus kan gøre det fra et stykke af opbevaringsmøbler til en nyttig skrivebord alternativ. En ekstra fordel af at integrere en computer i en underholdningscenter er evnen til at slutte den til andre medier hjælpemidler, såsom digital videooptagere og tv-apparater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com