Alternativer til Epoxy gulve System

August 1

Epoxy gulve systemer er epoxy maling spredt over et betongulv, oprettelse af en tyk og resistent belægning. Eksperter på Popular Mechanics siger, at denne afdækning kan være det bedste valg for en garage gulv, fordi det modstår pletter og spild. Men epoxy gulve systemer er meget glat og gummiagtig. Hvis du forsøger at afslutte betongulve inde i dit hjem, kan du overveje et par alternativer.

Pletter

Betongulve kan farves i en bred vifte af farver. Farvning kan dække ethvert eksisterende mærker eller misfarvning, men gør gulvet så smart eller jævnt farvede som epoxy gulv belægning. Lejligheden terapi hjemmesiden forklarer at pletter er bedst sprøjtes på for en mere ensartet udseende, men kan også blive rullet for en tekstureret udseende. Betonen vil tage pletten lidt ujævnt, at skabe en smuk tekstureret mønster naturligt. Fugemasser og gulv voks bruges til at forlænge levetiden på pletten og polere gulvet.

Fliser

Vinyl, linoleum, keramik og sten gulvfliser kan alle installeres direkte over cement gulve med minimal forberedelse. Hård og let at rengøre keramiske fliser gør et godt valg for en workshop garage såvel som i hjemmet. Betonen skal være grundigt rengjort og helt flad før enhver mørtel eller lim anvendes, ifølge Hometime. Hvis der er dips eller stiger i beton, nivellering sammensatte og en konkret grinder arbejde til at skabe en perfekt plan overflade.

Hårdttræ gulvbelægning

Fugt, der udsivninger gennem en betonplade ofte gøre boligejere tror, at de ikke kan installere hårdttræ gulvbelægning over det. Dog forklarer BobVila.com hjemmeside, at en korrekt installeret fugt og damp barriere vil holde hårdttræ paneler fra at blive beskadiget. Denne plastfolie er spredt over beton og forseglet det rundt i kanten af rummet. Derefter er en undergulvet installeret for at vedhæfte hårdttræ gulvbelægning til.

Gummi måtter

Sikringsanlæg gummi måtter eller fliser er den hurtigste og nemmeste at installere alternativ til epoxy gulv systemer, ifølge moderen jorden nyheder. Måtterne arbejde godt over betonen i en garage eller inde i et hjem. De fleste modeller har et sikringsanlæg mønster langs kanterne af hver mat, så når de er lagt over gulvet de ophold sammenhængende. Disse måtter kommer i en række farver og mønstre, og forskellige tykkelser og blødhed niveauer kan også findes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com