Alternativer til et Drop loft

December 30

Alternativer til et Drop loft

Drop lofter findes i mange forskellige bolig- og erhvervsejendomme indstillinger. De er designet til at suspendere under et loft eller tag struktur og er lavet af metal gitter og akustiske fliser. Nogle boligejere kan ønske at erstatte disse lofter for at ændre udseendet af deres hjem, eller som en del af en remodeling projekt. Heldigvis er der en række forskellige alternativer at vælge imellem, når det kommer til lofter, hvoraf mange kan være afsluttet som en DIY projekt.

Loft materialer

Drywall er et af de vigtigste alternativer til et hængende gitter loft. Drywall er typisk installeret stramt til loftet bjælker, mens rør og kanaler skal være gemt mellem strøer. Denne type loft kan malet for at matche væggene eller behandlet med en strukturering produkt som stuk. Installere gipsvæg på et loft kan være en vanskelig opgave, det er ofte bedst at overlade til fagfolk.

Tin loftplader og træpaneler er et andet alternativ til at droppe lofter. Fliser lavet af tin eller aluminium er præget for at danne indviklede designs og mønstre. Disse fliser kan malet eller efterladt i deres naturlige tilstand. De er typisk naglet direkte til loft med et lag krydsfiner i mellem fliserne og strøer. Træpaneler er installeret på en lignende måde og er anvendelig i en afart i farver og finish til at matche mange forskellige decors.

Udsatte lofter

Nogle gange er det bedste valg for et loft blot lade det ufærdige. Dette kan bidrage til at skabe et unikt look, der kan appellere til mange boligejere. Hvis dit loft dæk er fremstillet af træ, kan udsat loftet bestå af træ bjælker eller tømmer. Rør og kanaler er ofte installeret bag bjælker eller flush mod dem. Nogle boligejere kan ønske at plette eller forsegle træ for at give det ønskede udseende. For konkrete lofter er rør og kanalsystem ofte en velkommen del af rummets indretning. Denne type af udsatte betonloft er populære i industrielle eller moderne design, og loftet kan være malet sort eller venstre ubehandlet.

Når du udformer en udsat loftet, kan du overveje at bruge runde eller spiral kanaler i stedet for de traditionelle rektangulære modeller. Afrundet eller spiral (bølgepap) kanalen tilbyder ofte en mere poleret udseende i værelser hvor kanalen vil blive overladt afdækket. Hvis kanalerne skal være isoleret, bede om foret kanaler til at undgå at skulle wrap batt isolering omkring ydersiden.

Overvejelser

Dem der ønsker for at erstatte et nedhængt loft med en alternativ materiale bør overveje en række faktorer inden der træffes en beslutning. Første, afgøre den plads du skal bruge. Nedhængte lofter er ofte installeret mere end en fod under dæk ovenfor. Hvis du forsøger at erstatte dette loft for at øge loftshøjder, kan du blive overrasket over at finde at eksisterende rør eller kanaler vil kræve loft på det nuværende niveau. Før du fjerner et gitter system for at skabe en udsat udseende, kontrollere bag fliser til at sikre dit loft er i god stand først. Glem ikke at tage i betragtning, at toppen af alle væggene i rummet skal muligvis være refinished. Mange entreprenører ikke afslutte eller male væggene over niveauet for et nedhængt loft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com