Alternativer til følte tagdækning

November 29

Lær mere om dine muligheder for at erstatte slidte følte tag. Filt er et materiale ofte anvendes til tagene af strukturer som udvidelser og verandaer. Selv om det er lange varig, filt har et ry for kronisk utætheder. Alternativer til følte tagdækning omfatter en række naturlige og menneskeskabte materialer til at blande sig med resten af dit hjem.

Beton eller ler flise tage

Fliser i en bred vifte af former og farver, fremstillet af enten beton eller ler, er foretrukne valg for tag udskiftning, især for huse med historisk interesse hvor mere moderne materialer sammenstød med den samlede arkitektoniske stil. Ler er indstillingen dyrere og stærkere. En af disse valg kræver en professionel vurdering at kontrollere hus for at se, hvis den ekstra vægt fra disse tunge fliser kan støttes af den eksisterende infrastruktur.

Rullesten eller panelet metaltag

Metal sektioner gør en billig og langvarig tagmateriale, fås i et udvalg af farver og mønstre. Paneler, som er fastgjort på tag med metal skruer er en artig prima nemlig hjem; forretningsejendomme bruger en variation af disse paneler, kendt som, "Stående søm Metal paneler," som koster mere end den bolig type men har overdækket skruer og er meget leak resistente. Metal fliser fremstillet til ligner træ, fliser eller skifer er den dyreste metal tagdækning mulighed; speciale fliser med figurer såsom en fleur de lis er funktioner af high-end designeren hjem. Metaltag lavet af stål eller aluminium sagtens holde i op til 100 år, cirka dobbelt så længe bedste følte tagene.

Skifertage

Skifertage er holdbare samt de mere dyre og tungeste af tagsten muligheder. Huse med skifertage skal være designet specielt til at bære byrden. Imiteret skifer fliser lavet af materialer som beton, plast og gummi, koste og vejer langt mindre end de ægte fliser og er en mulighed for boligejere, der beundrer look.

Træ tagene

Træ tagsten fås i tre kvaliteter: medium til tunge shakes og helvedesild. Det træ, der anvendes er typisk cedar, cypress eller redwood, alle som besidder vejrbestandig kvaliteter, men er mindre langvarige end alternativerne og let beskadiget af brand. Træ tagsten anbefales ikke til stærkt skovbevoksede områder udsat for skovbrande, da spredning gløderne, båret af vinden, hurtigt sat ild til nogen strukturer med træ tag i nærheden.

Syntetisk tagmaterialer

Menneskeskabte tagdækning materialer som gummi er meget holdbare, fleksible og hurtigt installeret. Gummi, PVC og andre plasttyper er enten sømmet eller fastklæbet til tag dæk, den underliggende struktur af dit tag, og fås i ruller med bredder på op til 50 inches. Menneskeskabte tagmaterialer er virke til at erstatte en filt tag, ofte lagt over de eksisterende filt og komme med varierende garantier; 20-30 år er en typisk længden af tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com