Alternativer til Herbst apparater

February 1

Herbst apparatet er en dental armatur, der korrigerer overbites via fire rustfrit stål kroner tilsluttet tilbage molære tænderne. Cylindre og barer fastgjort til kronerne holde kæben på plads, så den nederste kæbe til at vokse ind i sin korrekte position. Herbst apparat er ikke kun Ortodontisk løsningen for overbites--konsultere din specialtandlæge for at finde den korrektion metode, der fungerer bedst for dig.

Twin blokke

Twin blok apparat er samme funktion til Herbst apparatet, selvom lidt forskellig i form. Denne enhed bruger øvre og lavere okklusale puder til at dække kindtænder og bicuspids og to plader, som interlock i en 70-graders vinkel til låse underkæben i en fremskudt position. Over tid forbliver "låst-in" mandiblen på plads, korrigere overbid. I almindelighed, tilbyder twin blokke appliance en hurtigere løsning end Herbst apparat.

Bionator

Bionator apparat har et udseende svarende til et forskudshonorar, der ligger mellem de to rækker af tænder, hvilket gør det den mest visuelt påtrængende alternativ til Herbst apparat. Denne Ortodontisk enhed består af en custom-formet wire ramme, en akryl kroppen hviler mod indvendigt overflade af tænder og en justerbar ekspansion skrue. Bionator korrigerer unmmatched dental arch, at resultaterne fra en lille underkæbe af opmuntrende kæbe vækst i udviklingen af patienter.

Andre apparater

Jasper Jumper apparatet deler en lignende form med Herbst apparatet, selvom det tilføjer øget fleksibilitet, ved hjælp af intra orale kraft moduler til at omdirigere vækst af ansigtets muskler. Eureka foråret--en anden klasse II overbid corrector--funktioner en foråret modul og komprimering foråret, som drev en push rod mod de mandibular forreste tænder til at lægge pres på og fremme korrigerende kæbe vækst. Odontologer tilbyder også flytbare versioner af Herbst, twin blokke og Jasper Jumper apparater.

Kirurgisk behandling

Kirurgisk behandling, kendt som orthognathic kirurgi, kan korrigere en overbid uden brug af et apparat. Via lavere kæben avancement og repositionering, overkæben tilbageslag, kirurgisk kæbe udvidelse og endda genioplasty--kirurgisk hage vekslen--denne type kirurgi hjælper lethed betingelser såsom kroniske kæbe og temporormandibular fælles lidelse (TMJ), vejrtrækningsproblemer, taleproblemer og kosmetisk spørgsmål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com