Alternativer til køkken bordplader

October 9

Alternativer til køkken bordplader

Køkken countertop design har udviklet sig langt ud over traditionelle laminat og træ. Der er flere alternativer til standard køkken bordplader på markedet. Nogle producenter har udgivet miljøvenlige design fremstillet af genanvendt eller bæredygtige materialer, der giver et køkken en unik følelse, mens andre producenter har lavet moderniseret bordplader, der er så holdbare som traditionelle sten eller granit.

Genbrugsglas

Disse bordplader er faktisk små stykker af genbrugsglas blandet med cement eller harpiks til at danne en solid bordplade. De kommer i flere farver, og du kan blande glas stykker for at lave dit eget design. Disse holdbare bordplader ligner en mosaik design når det er installeret. Genbrugsglas bordplader er et bæredygtigt produkt, og et par producenter bruge endda flyveaske fra kul faciliteter i stedet for harpiks.

Rustfrit stål

Rustfri bordplader har et slankt look, der fungerer godt i moderne stil køkkener. Hvis du vil oprette bordplader, bond producenter et lag af solidt rustfrit stål til et lag af træ substrat. Rustfri bordplader er pletten, varme og skader resistente. Ifølge home-forbedring guru Bob Vila er de den eneste type af køkkenbordet, der er sikker at afblege.

Papir kompositter

Ifølge "Sunset" magasin bruge producenter genbrugspapir certificeret af Forest Stewardship Council til at oprette papir sammensatte bordplader, hvilket gør dem et bæredygtigt produkt. Bordplader er en kombination af harpiks og genbrugspapir. De kommer i flere farver og er nemme at installere selv.

Bambus

Korn endestykker af bambus er limet sammen for at danne et solidt køkken countertop. Bambus er et glimrende alternativ til traditionelle træ bordplader, som design har en mere moderne appel og bambus er en bæredygtig plante kilde. Dog fås bambus bordplader kun i en naturlig og mørkere brun farve, som ikke kan appellere til nogle gæster.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com