Alternativer til opvaskemaskine lufthuller

December 11

En luftspalte hjælper med at forhindre problemet med tilbagestrømning af spildevand i en opvaskemaskine. Dette er typisk en lille cylinder findes på bagsiden af køkkenvaske. Til blikkenslagere falder en luftspalte ind under kategorien af anti tilbagestrømning enhed, fordi det er dens funktion. Der er andre alternativer, som du kan bruge til at forhindre backflows. Men luftspalten er den standard enhed, der bruges til dette formål og fungerer under alle omstændigheder.

Kontraventil

En kontraventil er et alternativ, der opvaskemaskine brugere er blevet indstilling op til at fungere som en tilbagestrømning enhed. Kontraventiler for forhindre spildevand kommer i opvaskemaskinen. En kontraventil garanteret dog ikke altid virker. For eksempel, hvis noget mad får indgivet i en kontraventil, kan det ikke arbejde. Dette nederlag formålet med at sætte det i. Det er derfor denne enhed ikke opfylde kodens krav.

Højt løkke

Installere en opvaskemaskine afløb loop med en høj løkke er en anden måde at etablere en mekanisme til at forhindre tilbagestrømning. Nogle blikkenslagere og Værestederne fordel denne metode. Denne metode er generelt effektivt som et alternativ til en opvaskemaskine luftmellemrummet. Men det virker kun for low-level spildevand sikkerhedskopier ved lavt tryk.

Undgås lufthuller

Opvaskemaskine brugere vil gerne undgå at sætte i opvaskemaskine lufthuller på grund af æstetiske grunde. Nogle mennesker vil også gerne undgå disse tilbagestrømning forebyggelse enheder, da de mener deres vasken ikke er udstyret for én. Hvis din vask ikke har et hold til en luftspalte, kan du få en blikkenslager til at sætte i et hul. Hvis du sætter en køkkenvask vandhane, der ikke har en monteringsplade på sin base, vil du også have to huller i vasken rand. Du kan bruge en af disse for luftmellemrummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com