Alternativer til Pantry døre

March 14

Alternativer til Pantry døre

At have en pantry i ethvert hjem er absolut en gave. Det giver dig et lille skab eller i nogle tilfælde, en lille plads til at gemme alle dine varer, tør, noget, der kan spare dig penge og holde dit køkken fra at få rodet. Desværre, mange pantry døre er tiltraengte forskoennelser eller klodset; de fylder når de er åbne og tiltrække opmærksomhed på en negativ måde når lukket. Heldigvis, du ikke behøver at leve med pantry døre, at du ikke kan lide.

Stof

Stoffet er formentlig den nemmeste løsning at pantry døre: stof giver dig komplet fleksibilitet og en bred vifte af designmuligheder. Bare skru hængsler fra dørene og installere enten en gardinstang øverst i pantry døren måde, en spænding stang eller et hospital spor. Vælg enhver type stof, der skal fungere som din gardin. For eksempel bruge klar, diaphanous chiffon til en mere gennemsigtig look, der vil give dig en øget følelse af plads og rum. På den anden side, bruge tunge sølv eller fløjl til en helt anden, mere regal og privat udseende.

Dekorative skærm

En selv lettere alternativ til pantry døre er at fjerne døre helt og lade dem. Placer en dekorativ skærm foran indgangen til spisekammer. Vælg en skærm lavet af træ, stof, glas eller smedejern; du har snesevis af muligheder. Skærmen kan du skjule indersiden af pantry samtidig opretholde fuld adgang til det. Holde skærmen stramt hen over åbningen af pantry eller forlade masser af plads til nem adgang. Fold op skærmen nætter når du er underholdende og køkkenet kan være overfyldt med mennesker.

Rulle skygge

En fed alternativ til en pantry dør er en rulle skygge, den type, som du trækker til windows. Købe en rulle skygge for de nøjagtige dimensioner af døren spisekammer. Installere rullen, så det hviler lige over toppen af døren. Trække rulle skygge nedad, når pantry ikke er i brug, især hvis du har en rodet spisekammer. Hvis du har tapet i køkkenet kan du knytte matchende tapet til rulle skygge, så du har et ensartet udseende i hele dit køkken, når rullen er nede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com