Alternativer til reb lys

June 7

Alternativer til reb lys

Reb belysning bruges almindeligvis i udendørs applikationer, men det er også velegnet til accent belysning indendørs. Når installeret under overskabe, i alkoverne eller langs arkitektoniske strukturer, disse fleksible tråde giver en blød glød eller definere konturer. Der er flere alternativer til reb belysning med lignende karakteristika og et par forskelle, så du kan finde den passer bedste muligt til dine belysning behov. Mange er solgt hjem forbedring butikker, mens nogle skal købes på belysning butikker eller online. Fås i flere former, størrelser og farver, der er muligheder for de fleste standard belysning programmer, såvel som mere kreative behov.

LED bånd lys

Disse flade og tynde, lav spænding lys er lyse endnu energi-effektive. Drevet af 12 volt, indeholde mange en plug-in transformer for at lette brug med standard, hjem stikdåser. Disse bøjeligt strimler af lys kommer i flere farver og sælges i længder begynder ved 1 fod. Nem at montere med klæbemiddel sikkerhedskopiering eller montering klip og skære point med jævne mellemrum, så du kan justere længderne, du kan passe disse lys strimler i de fleste rum. Fleksibiliteten i tape lys gør dem egnet til bugter, konturer, kabinet hylder, omkring kolonner, lav-clearance rum og opgave belysning.

Lineær lys

Lineær lys tilbyde samme fleksibilitet som reb belysning. Armaturerne består af miniature pærer placeret langs et fleksibelt kabel, som nemt overholder kurver og andre figurer til at personliggøre en pasform. Der er flere pære muligheder herunder halogen, LED og Xenon, og de kan flyttes langs kablet for at fremhæve bestemte elementer eller direkte lys, hvor du har brug for det. Fleksibel lineær belysning er ikke så let tilgængelige som lignende typer, hvilket afspejles i deres højere pris.

LED String lys

LED string lys, ligesom dem, der anvendes til at dekorere dit juletræ eller udendørs strukturer er også nyttige for indendørs accent belysning. Den fleksible ledninger med LED-pærer, jævnt fordelt, giver mulighed for nem installation i trange, under kabinetter og langs kurver. Streng lys med udskiftelige LED pærer fås i flere farver, er energieffektive, har meget lav varme output og stikket i en standard stikkontakt. Solgt i flere længder og med stik i hver ende, kan du sammenkæde flere tråde sammen for at dække store områder. Vælg pære farve efter eget valg og købe plast clips til at montere strengene af lys til at lysne og tilpasse din plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com