Alternativer til silhuet Blinds

October 12

Alternativer til silhuet Blinds

Blød filtreret lys lyser et rum smukt, tager det fra mørk og trist at lyse og muntre. Silhuet nuancer er en type af skygge foretaget af the Hunter Douglas., en stor producent af vindue belægninger. Med justerbar stof lameller klemt inde mellem to paneler af blød, ren og skær stof, silhuet nuancer filter lys og giver mulighed for præcis lysstyring. Hvis du er ikke helt solgt på silhuet nuancer, overveje nogle de mange alternative vindue belægninger på markedet.

Stof nuancer

Traditionel stof nuancer kan foretages fra de fleste helst stof til at matche dit værelse. De er ikke så funktionel som silhuet nuancer, fordi du blot tegne dem op og ned for at styre lys og personlige oplysninger. Men de betragtes ganske ønskeligt af dem, der foretrækker koordineret, individuelt indrettede værelser.

Mini-Blinds

Mini blinds er de ubesungne arbejdsheste i vinduet dækker verden. Ser omkring de fleste ethvert hjem, skole eller kontorbygning, og du er tilbøjelige til at finde mini-blinds i hele. De er billige, diskret og funktionelt, så du kan kontrollere lys og privatliv med en vending af en tryllestav eller ved at trække en ledning.

Gardiner

Fra formelle forhæng til lys-filtrering sheers er gardiner en attraktiv mulighed for silhuet blinds. Gardiner kan være gulv-længde, formel og luksuriøse eller enkel, afslappet og ligetil. Cafe gardiner er en munter, afslappet indstilling til køkkener og bade, som de lod i lys endnu beskyttelse af personlige oplysninger.

Cellulære nuancer

Cellulære nuancer ligner silhuet nuancer. Disse to typer af vindue nuancer har dog deres forskelle. Cellulære nuancer er lidt mere stiv og ikke ren og skær. Det kan være lys-filtrering eller blokering af lys, afhængigt af hvordan de er lavet. Fra forsiden de synes at være harmonika plisseret, men ser dem fra side afslører flere celler, svarende til en honeycomb.

Woof Blinds og plantage skodder

Hvis du vil tilføje arkitektonisk interesse for dit værelse, overveje træ persienner eller plantage skodder. Disse to valg har væsentligt mellemstore træ lameller, der justerer til lad mere eller lys i. Træ persienner udarbejde åbne dit vindue se, mens plantage skodder fold ud af vinduets måde. Begge disse muligheder er tilgængelige i en bred vifte af træ pletter og også i hvid malet træ. Nogle er tilgængelige i imiteret træ, en plastik produkt med udseendet af træ.

Vævet nuancer

Vævet nuancer er lavet af naturlige materialer, ofte græsser alene eller græsser vævet sammen med tynde træ planker. Vævet nuancer giver masser af tekstur og kan kaste en afslappet, tropisk stemning på et værelse. På den anden side blandes mange vævet stilarter nemt med mere luksuriøse vindue behandlinger, såsom silke gardiner, til en frodig, lagdelte udseende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com