Alternativer til skruer

August 11

Alternativer til skruer

På grund af deres enorme bedrift magt og deres kvalitet er let fjernes og genanvendes, er skruer en almindelig type befæstelse. Der er imidlertid andre befæstelseselementer besidder stor bedrift magt. Nogle er næsten umulige at fjerne, når de er installeret, men der kan ikke være et krav, at de er aftagelige. Nogle gange er en fastener permanente karakter dens mest tiltalende træk. Nogle alternativer til skruer kan vise sig nyttige.

Pløkker og dyvler

Hvis du bygge et stykke af møbler og ønsker ikke at have udsat skruer, er rawlplugs en ideel løsning. Møbler dyvler er små træ pinde, der er indsat i matchende fladbundede huller. Deres diameter er som regel lidt større end de er tappet ind i hullerne, og deres bedrift magt kan blive yderligere udvidet ved at tilføje trælim. Fine møbler, såsom spisebord i valnød, højst sandsynligt har leddene sikret med dyvler. For traditionelle post-og-beam byggeri, store, er runde træ pinde kørt gennem mortise og tenon leddene. Lavet af ahorn eller eg, kan de vare i århundreder. Klassiske Amish laden konstruktion er et eksempel på brugen af denne type af snedkerarbejde. Pløkker kan også bruges til at fastgøre hårdttræ gulv planking.

Negle

Negle er et glimrende alternativ til skruer. Ribbede eller spiral negle har utrolige bedrift magt og aldrig arbejde deres måde løs. Hvis du installerer porcelæn isolatorer på et græsareal indlæg, kan to spidser negle erstattes skruer. I modsætning til en almindelig negle, er en dobbelthovedet negle let fjernes med en claw hammer eller koben. Hvis du installerer tunge og groove planking, giver efterbehandling negle drevet diagonalt ind i rillen masser af holde strøm mens resterende skjult fra visning. I marine applikationer såsom træbåd bygning, er kobber eller bronze neglene undertiden anvendes i stedet for skruer.

Bolte og nitter

Til metal-til-metal fastgørelse er bolte en anden fælles alternativ til skruer. Bolte kan indsættes i gevindhuller, eller de kan blive sikret på plads ved hjælp af lås skiver og møtrikker. Transport bolte der ofte bruges i laden og dæk konstruktion. Som skruer, de er flytbare og kan genbruges senere, hvis det er nødvendigt. Hvis du bygger et meget stort træ struktur, som en bro, kan lange strækninger af gevindstangen være at foretrække at skruer. For at deltage i tynde metalplader sammen, kan nitter være et attraktivt alternativ. De fleste aluminium både, kanoer og fly flykroppe holdes sammen på denne måde.

Enhver fastener har sine stærke punkter og svagheder. Lad arten af dit projekt og de materialer, du bruger bestemme dit valg af skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com