Alternativer til tæppe på trappen

February 27

Tæppet er en populær dækker for trappe slidbaner fordi det er skid resistente og bløde under fode. Især hvis du har børn, kan tæpper mindske virkningen af glide- og snubleulykker på trappen. Dog løber også bærer let og, medmindre det er en meget mørk farve, viser pletter. Der er mindst fem alternativer til tæppe på trapper, der er både funktionel og attraktiv.

Træ trapper

Træ er det mest traditionelle materiale til trappen. Det er holdbart, attraktive og du kan nemt maling eller lakering det hårdttræ er det bedste materiale valg for træ trapper; laminater kan chip eller opdele, hvis udsat for høje mund trafik. Hvis du er bekymret om glider på trægulve, fastsætte skridsikker tape nær næsen af trappe slidbane, eller overveje at installere et tæppe runner. På denne måde kan du nyde fordelene ved både træ og tæppe på dine trapper.

Sten trapper

Solid sten eller beton trapper er utrolig tunge, så før du installerer, Sørg for strukturen af dit hus og dit fundament kan støtte denne vægt. Denne type af trapper er ekstremt holdbart, men også meget dyre. Du kan reducere omkostningerne ved at bruge ved hjælp af solid stentrapper for kortere kører. Til længere trapper, overveje at tilføje sten finer til et udseende svarende til solid stone.

Flisebelagt trapper

Fliser er en anden populær trappe finish. Fliser er tilgængelige i en vifte af materialer og stilarter, fra små og kunstneriske mosaikfliser, terrazzo, sten og keramiske fliser. Som sten, fliser er tung, så sørg for din trappe strukturen kan understøtte dem, før du installerer. For at forhindre glide, overveje at bruge tekstureret fliser eller skridsikker tape.

Læder trappetrin

Hvis du kan lide blødhed af tæppe men foretrækker en mere luksuriøs finish, overveje læder trappetrin. Læder føles godt under fode og fås i en række farver og teksturer. Nogle producenter skabe specielle designs med graveret kanter for en særlig elegant effekt.

Cork slidbaner og stødtrin

Cork er en bæredygtig trappe der dækker. Du kan anvende kork til både slidbaner og stødtrin af dine skridt. Det viser et værdigt alternativ til tæppe fordi det er meget polstret og tekstureret at forhindre glide, men ligner mere naturligt træ. Dette gulv finish er lav vedligeholdelse og holdbar, så længe du bruger en hård næse (trim, der dækker den forreste kant af skridt), fordi kork kan chip i hjørnerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com