Alternativer til Terra Cotta tagsten

June 19

Terra cotta tagsten er fremstillet af naturlige ler, der er blevet fyret i en ovn til at fjerne fugt. De er kendt for deres karakteristiske røde farve, og findes ofte på Middelhav og spansk stil hjem. Terra cotta fliser er et populært valg for milde klima, bruges de sjældent i områder, der oplever frost. Dette er fordi lerklinker tendens til at fryse og knække om vinteren, som i sidste ende kan forårsage tag til at mislykkes. Heldigvis er der mange alternativer til terra cotta tagsten, der kan bruges i en bredere vifte af applikationer.

Beton

Hvis du kan lide form og stil af terra cotta tagsten men ønsker et mere holdbart og økonomisk alternativ, kan du overveje at installere beton tagsten. Lavet af Portland cement, sand og vand, kostede disse fliser omkring halvt så meget som lignende ler enheder. De vejer mindre og placere mindre stress på tag framing og strukturelle understøtter. Ligesom terra cotta, beton fliser er meget modstandsdygtigt over for brand og fugt, men er også utrolig holdbart i alle former for klimaer og temperaturer. Konkrete tagdækning fås i mange forskellige teksturer og farver, og kan tage den traditionelle "C" form af terra cotta fliser eller en fladere "S" form til at oprette en helt ny look.

Skifer

Skifer fliser er lavet af natursten, og er et godt valg for dem, der som lav vedligeholdelse og styrken af terra cotta, men måske foretrækker en anden farve eller finish. Mens skifer tagdækning er ens i pris til ler, er det også mere alsidig og stærk. Skifer vil ikke knæk når udsættes for kulde, og er usandsynligt, at lide skade på grund af vind eller andre elementer. Det varer i årtier med lidt at ingen vedligeholdelse og er tilgængelig i fliser eller panelet former. Skifer er kendt for sin rige naturlige skønhed og karakteristiske udseende. Mens det er normalt grå i farven, kan den også findes i nuancer af dyb blå, grøn, tan eller sort.

Metal

Metal tagsten eller paneler har tendens til at være mere overkommelige end terra cotta, og kan bruges på både stejl og lav-skråt tag. Disse tagene er effektive i ethvert klima, og vejer meget mindre end andre tagsten. De er også en af de få tagdækning flise produkter, der kan installeres selv af den gennemsnitlige boligejer, som kan reducere omkostningerne ved ny tagdækning. Metaltag er normalt lavet af stål eller aluminium, som begge kan være malet eller præget for at oprette den ønskede finish. Kobber tagene er en anden populær mulighed, og er typisk ufærdig afslører den rige naturlige skønhed og patina af kobber.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com