Alternativer til træ gelændere

May 21

Alternativer til træ gelændere

Boligejere har i dag mange valg når det kommer til rækværket til deres hjem. Træ har længe været en nummer et valg, men med så mange rækværket alternativer tilgængelig, husejere vælger ofte rækværket foretaget af materialer, der er mere holdbare end træ og kræver mindre vedligeholdelse gennem årene.

Stål eller aluminium gelænder

Ved hjælp af stål gelænder i stedet for træ gelænder indendørs giver boligejere et gelænder, der vil vare i årevis uden at kræve nogen vedligeholdelse. Stål gelænder kan males enhver farve til at matche indretningen af dens placering. For udvendige projekter, vil galvaniseret stål gelænder ikke ruster, når de udsættes for elementerne. Aluminium rækværket er et andet materiale, der holder til år i udendørs projekter, som det er rust resistente og stærk.

Vinyl gelænder

Vinyl rækværket er ofte et populært alternativ til træ gelænder fordi installationen for vinyl rækværket er mindre kompliceret, hvilket gør det muligt for de fleste boligejere at installere vinyl gelænder selv. Vinyl rækværket er bygget fra præformerede PVC, hvilket gør det stærkt og holdbart. Vinyl rækværket vil vare længere end træ gelænder og kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Mange virksomheder, der fremstiller vinyl gelænder endda tilbyde en levetidsgaranti. Træ kan opdele, svække og endda rådne med tiden.

High-Density polyethylen gelænder

High-density polyethylen rækværket minder i udseende træ gelænder. Med en 50-års garanti mod skimmel, revner, pletter, termitter og Splinter gør det et tiltrækkende alternativ til træ gelænder. High-density polyethylen rækværk er installeret med skruer, søm og skruer, ligesom træ gelænder. I forhold til træ gelænder, har skruer og søm en 30 procent bedre fastholdelse i high-density polyethylen rækværket. High-density polyethylen rækværket er stort set vedligeholdelsesfri og holder sig godt inde i og uden for hjemmet.

Sammensatte gelænder

Sammensatte rækværket, lavet af plastik iblandet træfibre, er et af de nyeste alternativer til træ gelænder. Genbrugsplast er ofte brugt i sammensat pyntede, hvilket gør det et jord-venlige valg for gelænder projekter. Sammensatte rækværket har udseendet af træ gelænder men er resistente over for insekter, opdeling, rådner og vridning. Installation af sammensatte rækværket kan være vanskeligere end installation af træ gelænder og sker normalt med en skjult skrue systemet for at forhindre rust pletter optræder omkring skruerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com