Alternativer til træbjælker til pejs Mantels

April 14

Alternativer til træbjælker til pejs Mantels

Pejs mantels konstrueret med mindre traditionelle materialer tilføje interesse og æstetisk appel til et værelse. I stedet for træ, en række andre kilder tilbyder designmuligheder fra byerne lofts til restaureret victoriansk hjem. Overveje den overordnede udformning af dit hjem og stilen møbler, når de vælger en pejs mantel. Størrelse og form af pejsen kan hjælpe med at bestemme hvordan høj eller bred kaminen bør være. Næsten enhver stil kan oprettes fra unikke materialer, giver kaminen en karakteristisk kvalitet.

Natursten

Granit og marmor skal du tilføje et element af elegance til en pejs mantel. Disse naturlige sten materialer er holdbare, kan skæres til størrelse og fås i en bred vifte af farver. Design for naturlige sten mantels spænder fra enkle, rene plader til Helleristningerne, der er mere udsmykkede. Mens marmor forbliver en traditionel favorit, bliver granit mantels også et populært valg. Den største ulempe en naturlig sten mantel er omkostninger, som at få den rigtige størrelse og farve af sten kræver ofte tilpasning.

Metal

Den unikke udseende metal mantels kan variere fra victorianske til moderne. Mantels består af metal funktion holdbarhed og styrke kombineret med uendelige muligheder for tilpasning. Støbejern mantels give en vintage og antik look til et værelse. En mantel sammensat af støbestål kan tilføje et moderne, sofistikeret look til en urban hjem eller loft. Mange producenter tilbyder poleret metal muligheder i sølv, guld og kobber.

Murværk

Holdbare og effektive, mursten og beton kan tilføje moderne eller traditionel hånd på en pejs. For ekstra blikfang skaber tilføje en geometrisk design til mursten mantels en interessant omdrejningspunkt. Mursten mantels tage maling nemt, at ændre farven på mantel en let maling job. Konkrete mantels kan være brugerdefinerede stemmer for et mere moderne look. Der er også pre færdig beton mantels. Konkrete stilarter har mindre tekstur end mursten og ofte kommer i selv plader, tilføje en strømlinet udseende, der fungerer godt i moderne hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com