Alternativer til trykisoleret vægge

December 25

Alternativer til trykisoleret vægge

Tryk på væggene giver en måde at opdele åbne rum eller endda oprette ekstra værelser. I nogle steder, men har bolig myndigheder udstedt forbud mod opstilling af midlertidig vægge i lejligheder og kooperative udvikling. Nogle mennesker, der ønsker de virkninger, der under tryk vægge producere kan ikke være villige eller i stand til at bruge tid eller penge, der kræves for at installere trykisoleret vægge. Alternativer, der tilbyder forskellige elementer af privatlivets fred og lydisolering — afhængigt af anvendte materialer og din personlige stil – er tilgængelige.

Skærmen delelinjer

Forskellige typer af raster room dividers fungere som alternativer til trykisoleret vægge. Selv om sådanne partitioner typisk ikke nå loftshøjde, giver de dig mulighed for at afsnittet off værelser uden at bekymre sig om skadelige lofter, gulve eller tilstødende vægge under installation eller fjernelse. Soveværelse skærme også kommer i en række forskellige materialer, stilarter og designs. For eksempel, nogle udvide som en harmonika og er stabiliseret med støtter. Andre er fast, multi-panel dividers foret med tekstiler i forskellige farver og mønstre. Disse materialer spænder fra imiteret læder og vævede fibre til spejl finish og bambus strimler. Raster room dividers kan også funktionen paneler foret med rustfrit stål, farvet glas eller plexiglas. De kan placeres indendørs eller udendørs, afhængigt af dine behov og præferencer.

Glas

Glaspartier, almindeligt forekommende i kontorer og kommercielle mellemrum, som også anvendes i plejehjem. De kan være fritstående eller enkelt ruder af glas monteret på væg, gulv og loft. Glidende glaspartier flytte vandret på skinner, at give varierende niveauer af lydisolering og visuelle privatliv. Motoriseret glas værelse partitioner operere på metal hængsler og fold i loftet. Du kan vælge glaspartier fremstillet af farvet glas, tekstureret glas eller klart glas materialer. Disse partitioner kan også kombineres med træ, aluminium og mursten elementer.

Hængende gardiner

Selvom tyndere og mere gennemsigtig end nogle panel skærme, tilbyder gardiner et andet alternativ til trykisoleret vægge. Stoffer som bomuld, hør eller silke kan anvendes, samt perler indeholdende krystal, ædelsten, glas eller akryl. Hængende stof eller perle gardiner kræver nogle basale værktøjer og hardware. Montere gardinstænger eller loft kroge op på loftet og fastgør dem med metal skruer og gipsvæg ankre. Måle afstanden mellem loftet og gulvet til at bestemme den ønskede længde af gardiner. Brug en stud finder til at identificere et område i dit loft, der vil holde de kantede parenteser og vægten af dine gardiner.

Møbler

Når mobile partitioner og hængende gardiner ikke er blandt dine indstillinger, høje bogreoler og reoler kan vise sig nyttige. De kan tilbyde mere eller mindre privatlivets fred end andre alternativer. Træ eller Fiberplade bogreoler og reoler kan også være elegante og stilfulde indstillinger for dividere åbne rum og skabe ekstra lagerplads for bøger og nips. Reoler typisk kræver samling og kan tilpasses efter længde og højde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com