Altivar 66 ledninger Installation

April 5

Altivar 66 ledninger Installation

Schneider Electric er et fransk selskab grundlagt i 1836 som en producent af elmotorer og lokomotiver. Gennem årene har det udvidet til at blive en mere generel leverandør af aktiv energi management løsninger. Virksomheden fremstiller et sortiment af drev controllere under sin Altivar linje af produkter. Altivar 66 model er en justerbar hastighed kørsel controller designet til at håndtere en bred vifte af drejningsmoment og energi niveau krav at lette tunge skik og omkostningseffektivitet efter behov. Ledningsføring Altivar 66 er en forholdsvis ligetil proces, der kræver kun et par terminal forbindelser.

Instruktioner

•Tilslut F10 og F11 terminaler i Altivar 66 til L1 og L2 terminalerne i enheden det er kraftoverførsel, henholdsvis.

•Tilslut PA og PB terminaler i Altivar 66 til deres respektive terminaler i din eksterne dynamisk bremsning modstand. Denne forbindelse regulerer strømstyrke gennem Altivar 66.

•Tilslut AI2 i Altivar 66 til en af power supply terminaler i din eksterne strømkilde til komplet ledninger for Altivar 66.

Tips & advarsler

  • Kørsel controllere kan forårsage kortslutninger samt brande, hvis de ikke er ordentligt wired. Slukke strømmen til det rum, som vil hus din Altivar 66 som en forsigtighedsforanstaltning før du begynder installationen og kontakte en professionel elektriker, hvis du ikke føler dig tryg gør elektriske forbindelser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com