Aluminium Carport komponenter

January 28

Carporte beskytte køretøjer fra skadelig vejr, men de kan også installeres som gårdhave eller veranda dækker. En carport kan være permanent eller midlertidigt installeret, simpel eller dekorative, økonomisk eller dyrt. En bred vifte af stilarter og farver er tilgængelige for enhver smag, og hver af disse stilarter har lidt forskellige komponenter og tilbehør. Alle standard carporte har imidlertid et par grundlæggende strukturelle komponenter til fælles.

Dække

Den vigtigste komponent i en carport er dækning eller fortelt. Dækslet til carport er oftest sammensat af mange små stykker kaldet "W" pander. Disse pander passe sammen for at skabe en markise med olivenlunde. Carporte kan også har flade toppe, roll toppe, "V" pander eller soft covers.

Indlæg

Indlæg er påkrævet for alle carporte. Carporte, der er knyttet til et hus eller anden bygning har to stillinger og fritliggende carporte har fire stillinger, der skal være forankret med konkrete sidefødder. Stillingerne kan være simple, glat aluminium eller dekorative bjælker.

Fascia

Fascia er knyttet til ansigtet og begge sider af en vedhæftet carport og på alle sider af en fritstående carport. Fascia er både en dekorative trim og er nødvendigt at tillægge carport rendestenen system.

Tagrende

Tagrenden er knyttet til fascia, normalt på forsiden af carport. Hvor tagrenden er knyttet afhænger af hældningen og orientering af carport. Mindst én downspout skal knyttes til tagrende til at dræne vandet rendestenen indsamler.

Blinkende

Inddækning er installeret i en række forskellige steder i en carport, men mest mærkbart mellem forteltet og vedlagte bygningen. Inddækning er nødvendig for at forhindre vand siver ud mellem carport og bygningen.

Beslag og bøjler

Forskellige beslag og bøjler er nødvendige for at holde sammen på en carport. En stor beslag kan bruges til at knytte carport til et hjem eller en bygning. Små kantede parenteser bruges til sikker indlæg til sidefødderne og sejlet. Bøjler bruges til at holde fascia og tagrende til sejlet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com