Aluminium hegn komponenter

August 9

Aluminium hegn komponenter

En aluminium hegn bruges i kvarterer som et sikkerhedsnet for børn og kæledyr. Den gennemsigtige ejendom af aluminium hegn lameller tillader folk at socialisere med hinanden samtidig med at privatlivets fred for deres gård. De grundlæggende komponenter i aluminium hegn bidrage til at give struktur og æstetisk appel for landskabet.

Indlæg

Indlæg af hegnet er det tyk stykke aluminium, der joinforbinder en hegnet panel til en anden. Stillingen er typisk fastsat i et dybt hul omkring 3 fødder, med tilsætning af fabriksbeton. Betonen vil støtte hegnspæl og forhindre kraftig vind fra at trække hegnet. Stillingen er fastgjort til paneler med skruer og undertiden parentes, medmindre stillingen er forud skårne til panelet. PRECUT indlæg er lavet med parallelle lameller til at holde panelerne på hver side, eller lameller på en ret vinkel til at holde hjørne paneler.

Panel

Det panel er hjertet af hegnet, kroppen og de vigtigste strukturelle integritet af hegnet. Paneler er varierede af højde, tykkelse og design, selvom aluminium hegn paneler er almindeligt i en kryds og tværs mønster. Den typiske måling for et panel er omkring 4 fod høj og 6 fod lang. Toppen og bunden af en aluminium hegn panel er foret med en tyk bar, der indeholder den tynde wire i panelet på plads.

Gate

Porten er en særskilt del, som er formet til at fremstå som resten af hegnet, som vil anbringe til de stillinger, hvor en indgang der ønskes. Porten er knyttet til stillinger via precut lameller eller beslag og skruer. Aluminium hegn gates vil typisk have en lift og låsen system for porten åbning, som forhindrer små børn i forlader gården, men er enkle nok til at manøvrere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com