Aluminium Storm døren Installation

February 11

Aluminium Storm døren Installation

Aluminium storm døre føjes til eksisterende post døre for bedre isolering og beskyttelse af førerretten regn, sne og kulde. Installere en aluminium storm døren til din udvendig dørramme er en opgave for måling, nogle skære eller trimning forskellige dele og mest vigtigt, at gå på kompromis. Din døråbning kan ikke være firkantet, havde nogle løse over tid eller har brug for nogle reparation til det træ jamb eller døren vindueskarm før du installerer storm døren.

Måling af dørkarmen

En aluminium storm døren kommer firkantet, og passer godt i sin ydre ramme. Din eksisterende døråbning, dog kan ikke opfylde de nøjagtige samme betingelser. Tjek din døråbning for firkantede dimensioner ved at måle både venstre og højre længder og bredder foroven og forneden. Efter gør indeværende, måle hjørne til hjørne fra øverst til nederst til højre venstre og øverste højre til nederste venstre. Hver to matchende målinger bør være lige. Hvis siderne måle korrekt men diagonaler ikke, har din døråbning skæv over tid (sandsynligvis på grund af afvikling). Du kan også tjekke afstanden til den eksisterende døren for at se, hvis døren er skæv. Hvis hullet er mærkbart større på den ene side, er rammen rundt om døren ikke firkantet. Det betyder, du skal foretage justeringer i storm døren aluminiumsramme til installation. Du kan afstandsstykket rammen med små træ kiler selv på rammen fra venstre mod højre og top til bunden, eller du kan installere storm døren med de samme venstre til højre hul som den eksisterende dør. Det er et kompromis beslutning du nødt til at gøre.

Installation

Når du installerer en storm døren er der ikke kun rammen til at overveje, men også hydraulisk døren vender tilbage og stoppe kæden. Stop kæde forhindrer, at døren svinge vildt hvis fanget i en stærk vind og hydrauliske døren tilbagevenden forhindrer, at aluminium storm døren - som regel med et stort stykke glas--smækker. Når du installerer storm døren, Sørg for ankerpunkterne på dørkarmen til hydraulisk stempel samling og stopper kæden er fastgjort til indvendigt studs. Bare montere dem i tynde døren ramme tømmer er ikke en sikker mount. Altid gøre det samme for at installere storm dørkarmen. Find den tykkeste mulig placering for alle monteringsskruer og skruer. Også, prøv og Placer dør smæklås på en væg undersøgelse. Selvom låsen kan være placeret hvor storm døren dikterer holdning, nogle døre vil kræve boring og installation dør smæklås forsamling. Brug denne chance til at placere låsen i det mest sikre sted. Hvis du skal installere en låsen slot i tynde træ, gå ikke i panik. Der er plast og metal skær til forstærkning tilgængelige fra de fleste hardware og hjem forbedring butikker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com