Aluminium tag udluftningsanordning Installation

October 27

Det er vigtigt at holde dit tag ventileret korrekt for at holde luften ren og fjerner fugten fra området. Hvis du er i et varmere område fungerer det også for at holde loftet køligere. Mens der er en række måder til at øge eller bedre ventilation i dit tag, aluminium tag ventilationskanaler er meget holdbart og nemt at installere.

Forberedelse

Bære løsthængende tøj og støvler med god slidbaner og vinkel støtte. Læs og følg alle sikkerheden instrukser. Kun arbejde er tør, roligt vejr og holde øje for løs eller glatte helvedesild. Går ikke i nærheden af højspændingsledninger eller antenner.

Fjern eventuelle eksisterende tag ventilationskanaler. Skær et hul i taget, der svarer til størrelsen af tag udluftningsanordning ramme. Fjerne det relevante afsnit omkring loftet væggen og skæres et hul i væggen der samt med de korrekte målinger. Bruge en stiksav boremaskine til at gøre disse nedskæringer og sikre, at de er skåret lige med velformede hjørner.

Forsamling

Tilsammen taget aftræk i et andet område, der er sikker og vil ikke skade taget aftræk. Dette område skal være rene og niveau. Tage taget aftræk låget fra kroppen. For at gøre dette, åbne det ved 45 grader og unhinge det. Fjerne den nederste del af rammen låget ved at tage skruerne ud af begge sider. Skub glasset ind i det uden at beskadige pakninger. Bruge plastik pakker, når du ruder af glas. Sætte silikone fugemasse i hjørnerne af ramme låg og læg låg tilbage på klamper og skrue dem på plads. Aftørre nogen ekstra silikone. Skub push-in pakning i profil af låget til de vinkelhjørner.

Passe udluftningsanordning kroppen ind i enten panelet ruder, ridge. Bruge silikone til at forsegle den øverste del af panelet på afsnittet 'H'. Undgå at lægge for meget silikone ind i dette område, da det kan forhindre korrekt dræning. Aftørre eventuelle overskydende silikone. Sætte selve udluftning i højderyggen og skubbe den opad. Anvende silikone til bunden af 'H' sektion og dias i bundpanelet igen, ikke bruger for meget silikone. Klemme udluftningsanordning kroppen og panelerne ruder på plads med ruder bar antennens. Installere tag udluftningsanordning låget på aluminium hængsel rytter i modsat af den måde, at du har fjernet det. Tilslut den mekanisme, der bruges til at åbne låget til låget beslag.

At sætte det på plads

Bruge en sikker stige til at komme op på taget og bringe skruerne og en skruetrækker med dig. Test taget udefra at se hvis det er stærk nok til at holde ventilen.

Passe ventilen ind i det hul, som blev skåret og Fastgør det med skruer. Dække området med caulk og isolering eller tætningslister.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com